DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

KIBRIS Arıklı: Bizlerden sonraki nesil bir millet 7 devlet diyecek

KIBRIS
                                        Arıklı: Bizlerden sonraki nesil bir millet 7 devlet diyecek
23.10.2023 02:57
7
A+
A-

[ad_1]

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi’ni ziyaret etti.

İlk olarak Manas Üniversitesi Türk Dünyası Botanik Bahçesi’ni ziyaret eden Arıklı, burada Manas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpaslan Ceylan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Sezai Türk, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Recai Doğan, Prof. Dr. Serhat Burmaoğlu, Prof. Dr. Olgun Çiçek, üniversite mensubu ve Isık Göl’den gelen aday öğrencilerle beraber fidan dikti.

“BAKAN OLARAK ZİYARET TEMEKTEN BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUM”

Bakan Arıklı, ziyaret esnasında yapmış olduğu açıklamada, seneler sonrasında Manas Üniversitesi’ni KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı olarak ziyaret etmekten büyük mutluluk duyduğunu beyan etti. Manas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpaslan Ceylan’ı devamlı gelişim ve değişiklik için gösterdiği büyük çabadan dolayı kutlayan Arıklı, üniversitedeki altyapı yeniliklerini ve çağdaş laboratuvarların kurulumunu takdirle takip ettiğini belirtti. Arıklı, öğrencilere daha çağdaş ve rahat bir öğrenme ortamı elde eden Üniversite yönetimine teşekkürlerini bildirdi.

[ad_2]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.