DOLAR
30,0999
EURO
32,7100
ALTIN
1.966,47
BIST
8.346,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Gök Gürültülü
5°C
İstanbul
5°C
Gök Gürültülü
Pazartesi Gök Gürültülü
6°C
Salı Az Bulutlu
8°C
Çarşamba Az Bulutlu
10°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
8°C

KIBRIS Ataoğlu: Kişilerin kültürleri ile alay etmek hoşgörüsüz bir davranış

KIBRIS
                                        Ataoğlu: Kişilerin kültürleri ile alay etmek hoşgörüsüz bir davranış
06.11.2023 02:17
2
A+
A-


Başbakan Yardımcısı, Gezim, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, hitabı sebebiyle eleştirilen Tanya Kilitkayalı’ya destek belirtti.

Toplumsal medya hesabı üstünden izahat meydana getiren Ataoğlu, “Ilk olarak Şimal Kıbrıs kültürünü başarıyla yansıttığı için Tanya Kilitkayalı kardeşime teşekkür ederim. Şimal Kıbrıs halkının ve kültürünün gururu olarak daima saygı ve sevgiyle karşılanıyor, gururla ülkemizi temsil ediyorsun” dedi.

Ataoğlu, “Maalesef kardeşim Kilitkayalı üstünden meydana getirilen bazı hoş olmayan konuşmaları üzüntü içinde dinledim. Kişilerin kültürleri ve kimlikleri ile alay etmek yada hakaret etmek, hoşgörüsüz bir davranıştır” ifadelerini kullandı.

“Bölgesel değerlerin bu şekilde alayvari konuşulması asla hoş olmayan bir davranıştır” diyen Ataoğlu, açıklamasının devamında ise şunları kaydetti:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.