DOLAR
32,2701
EURO
35,1314
ALTIN
2.464,80
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
21°C
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
22°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

KIBRIS Bahçıvan: Tüm engellere karşın ayakta duran Kıbrıs Türk sanayicisini kutluyorum

KIBRIS
                                        Bahçıvan: Tüm engellere karşın ayakta duran Kıbrıs Türk sanayicisini kutluyorum
22.10.2023 19:49
4
A+
A-

[ad_1]

Geleneksel Meclis toplantılarını yapmak suretiyle KKTC’de bulunan İstanbul Endüstri Odası (İSO) heyeti, Kıbrıs Türk Endüstri Odası’nı ziyaret etti.

Konuk heyete İSO Başkanı Erdal Bahçıvan, İSO Meclis Başkanı Nadir Yılmaz başkanlık etmiş olduğu ziyarette KTSO Yönetim Kurulu üyeleri Yeşim Çıraklı Direl, Hüseyin Ruso, Abdullah Emirzade, Fatih Karayel, Halil Onalt, Hüseyin Ciddi, Tuygun Töre, Mustafa Betmezoğlu, Metin Oral, eski başkanlardan Ali Çıralı ve bazı oda üyeleri hazır bulunmuş oldu.

KTSO’dan meydana getirilen açıklamaya gore, ziyarette ilk sözü alan KTSO Genel Sekreteri Belgin Özoğul, “Hiçbir süre konuk olarak görmediğimiz, bir kardeş, bir paydaş ve mühim bir destekçi olarak gördüğümüz İstanbul Endüstri Odası’nı vatanımızda ve odamızda görmekten büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

KTSO Asbaşkanı Sercan Görgüner Bahçeci de yakın coğrafyada yaşanmış olan savaşların bir an ilkin bitmesi dileğinde bulunup, yaşananlardan dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirerek başladığı konuşmasında, 48 yıl ilkin kurulan odanın bu güne kadar Kıbrıs Türk sanayisinin katalizörü olduğuna vurgu yapmış oldu. Bahçeci, “Oda, varlık mücadelesi veren bir toplumun, sanayileşmesine öncülük etti. O yoktan var edilen Kıbrıs Türk sanayisi bugün 22 alt sektörüyle Şimal Kıbrıs Türk Cumhuriyeti topraklarında üretenler yok olmaz şiarına uygun olarak, üretim yapmakta ve etkinlik göstermekte.” dedi.

[ad_2]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.