DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
19°C
İstanbul
19°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

KIBRIS Başbakan Üstel'den 'reçete vurgununa' ilişkin izahat: Yargımıza güvenimiz tam

KIBRIS
                                        Başbakan Üstel'den 'reçete vurgununa' ilişkin izahat: Yargımıza güvenimiz tam
21.09.2023 22:42
1
A+
A-

[ad_1]

Başbakan Ünal Üstel, ülkede büyük yankı uyandıran ‘reçete vurgununa’ ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında biri hekim, diğeri eczacı olmak suretiyle iki şahıs tutuklanmasına dikkat çekerek, yazılı bir izahat yapmış oldu. 

Başbakan Üstel,  soruşturmanın genişletilerek devam ettiğini vurgulayarak, “Halkımızın birikimlerinin, sağlığının, emekliliğinin ve geleceğinin teminatı olan Toplumsal Sigortalar kurumumuzdan gayriyasal yollarla çıkar elde etmeye tevessül edenlerin yada ihtimaller içinde kabahat teşkil eden tüm eylemlerin ortaya çıkarılması adına polisimizle iş birliğimiz devam edecektir. Adaletin tecelli edeceğine dair yargımıza olan güvenimiz tamdır” açıklamasını yapmış oldu. 

Üstel’in yapmış olduğu izahat şu şekilde: 

“Başbakan Ünal Üstel’in talimatı ve Emek harcama ve Toplumsal Güvenlik Bakanlığı’nın girişimleri ile başlatılan, Toplumsal Sigortalar Kurumu ve polisimizin ortak emekleri ile yürütülen düzmece reçetelerle sigortalardan yasadışı para temini soruşturması kapsamında bugün 1 hekim ve 1 eczacı mahkemelerimizin verdiği emirle soruşturma maksatlı tutuklanmıştır. Soruşturma genişletilerek sürdürülmektedir. Halkımızın birikimlerinin, sağlığının, emekliliğinin ve geleceğinin teminatı olan Toplumsal Sigortalar kurumumuzdan gayriyasal yollarla çıkar elde etmeye tevessül edenlerin yada ihtimaller içinde kabahat teşkil eden tüm eylemlerin ortaya çıkarılması adına polisimizle işbirliğimiz devam edecektir. Adaletin tecelli edeceğine dair yargımıza olan güvenimiz tamdır.”

[ad_2]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.