DOLAR
32,2508
EURO
35,0726
ALTIN
2.464,61
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C

KIBRIS Berova: Gelir ve Vergi Dairesi gözbebeğimizdir

KIBRIS
                                        Berova: Gelir ve Vergi Dairesi gözbebeğimizdir
17.09.2023 00:23
1
A+
A-

[ad_1]

Gelir ve Vergi Dairesi’nde araştırmalarda bulunup yetkililerden informasyon alan Maliye Bakanı Berova burada mühim mesajlar verdi. Devletin kalkınması için verginin önemine değinerek; “Gelir ve Vergi Dairesi gözbebeğimizdir” dedi.  

Gelir ve Vergi Dairesi’nin, ülkemizin en mühim dairelerinden biri bulunduğunu yineleyen Maliye Bakanı, vergi çalışanının oldukca tehlikeli sonuç vazife üstlendiğini belirterek, burada devletin gelirlerinin topladığını, toplanan vergilerin ülke ekonomisinin gelişmesine katkı sağladığının altını çizdi. 
Dolayısıyla Vergi bürokratları ve personelin emek verme yaşamını negatif etkileyen faktörleri ortadan kaldırmak, şevkle çalışmasını korumak adına moral ve motivasyonlarını daima yüksek tutmanın görevleri bulunduğunu belirtti. 

Maliye Bakanı Dr. Özdemir Berova, ziyarette personel ile de tek tek söyleşi ederek, çalışanların sorun ve önerilerini dinledi. 

Ziyarette Maliye Bakanı Dr. Özdemir Berova’ya, Maliye Bakanlığı Genel Koordinatörü Mutluluk Hüdaverdi, Maliye Bakanlığı Bakanlık Müdürü Yusuf Ersoy ile Maliye Bakanlığı Hususi Kalem Müdürü Kamil Ağcabay birlikte rol aldı.

[ad_2]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.