DOLAR
30,0999
EURO
32,7100
ALTIN
1.966,47
BIST
8.346,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Gök Gürültülü
5°C
İstanbul
5°C
Gök Gürültülü
Pazartesi Gök Gürültülü
6°C
Salı Az Bulutlu
8°C
Çarşamba Az Bulutlu
10°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
8°C

KIBRIS Denktaş: İsyan ediyorum fakat dinleyen yok…

KIBRIS
                                        Denktaş: İsyan ediyorum fakat dinleyen yok…
06.11.2023 04:19
3
A+
A-


Demokrat Parti (DP) eski genel başkanı ve deneyimli siyasetçi Serdar Denktaş, katılmış olduğu bir programda gündeme ilişkin açıklamalar yapmış oldu.

Denktaş, ülkedeki ayrışmanın, birlikten uzaklaşmanın bir önder boşluğundan kaynaklandığı dile getirerek, Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın liderliğinin fazlaca nadir bulunduğunu, kendisinin hem Türkiye’den hem de öteki yabancı muhataplarından da oldukça saygı gören bir önder bulunduğunu söylemiş oldu.

“Geleceğinizle ilgili bir hayalinizin, bir amacınızın olmanız lazım” diyen Denktaş, açıklamasına şu şekilde devam etti:

“Yaptığınız işe hakim olmanız lazım, Kıbrıs sorununa hakim olmanız lazım, Kıbrıs halkının isteklerine hakim olmanız lazım ve ilkin kendi insanınız tarafınca saygı duyulan bir pozisyona gelmeniz lazım. Bu şu anda yok. Biz kendi içimizde o saygıyı gösteremezken, başkasından o saygıyı bekleyemeyiz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.