DOLAR
32,1850
EURO
35,0311
ALTIN
2.426,21
BIST
10.627,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
25°C
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Açık
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
30°C

KIBRIS Erhürman: Cezaevinde kim var ise, tümünü gönderelim yaklaşımı oldukca tehlikeli

KIBRIS
                                        Erhürman: Cezaevinde kim var ise, tümünü gönderelim yaklaşımı oldukca tehlikeli
07.11.2023 02:41
3
A+
A-

[ad_1]

CANLI AKTARIM- Pelin Yükselay

Meclis Genel Kurulu’nda mevzuyla ilgili konuşan Erhürman,  nüfus politikası oluşturulmadığı için ciddi sorunlarla karşı karşıya kalındığını kaydetti. 

“Bu politikanın hayata geçirilmemesinin oldukca sayıda sonucu var. Bunlar bir tanesi de maalesef hapishanede yaşanmış olan durumdur” diyen Erhürman, yeni oluşturulan hapisanenin yetersiz kaldığına dikkat çekti.

Erhürman şu şekilde devam etti:
“Neticeleri yaşıyoruz… Neticeleri yaşadığımız vakit sanki sebepleri yokmuş benzer biçimde sonuçlar üstünden çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bataklığı mı kurutursunuz, sivrisinekle mi savaşım edersiniz sorusunu anımsatıyor. Cezaevindeki insan sayısı niçin artıyor? Öğrenciler üstünden bir mesele yaşıyoruz. Emek verme izinliler üstünden bir mesele yaşıyoruz. Iyelik edinme, oturma izni, vatandaşlık meselesiyle ilgili muntazam önlemler almayıp problemler yaşıyoruz. Kabahat türleri de arttı, fail de arttı, zanlı da arttı. Artmaya da devam edecek. Bir hapishane daha inşa edin, fark etmez, o da dolacak”.

[ad_2]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.