DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

KIBRIS Erhürman: Halkın yeterince problemi yokmuş benzer biçimde "hükümet" mesele ithal etti

KIBRIS
                                        Erhürman: Halkın yeterince problemi yokmuş benzer biçimde "hükümet" mesele ithal etti
01.09.2023 03:33
5
A+
A-

[ad_1]

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, toplumsal medya hesabı üstünden yapmış olduğu açıklamada, ders kitaplarında meydana getirilen değişikliğe dikkat çekti.

CTP Lideri Erhürman, “Türkiye’de başörtüsü ile ilgili tartışmaların yaşandığı yıllarda oradaydım. Iyi mi gerilmiş bir ortam bulunduğunu oldukca iyi hatırlıyorum. Bizim vatanımızda ise bu mevzu nerede ise asla sorun olmadı” dedi.

“Bilmesi ihtiyaç duyulan hepimiz bilsin ki bu ülkede başörtüsü ile ilgili bir mesele yok ve bu ülkenin çocuklarına ne öğretileceğine bu ülkede yaşayanlar, bu ülkenin uzmanları ve kurumları karar verir” ifadelerini kullanarak, şu şekilde devam etti:

“Şimdi ders kitapları vasıtasıyla yeni ve gereksiz bir münakaşanın kapıları aralandı. Sanki bu halkın yeterince problemi yokmuş benzer biçimde “hükumet” mesele ithal etti. Bu mesele vasıtasıyla da esasen sorunlardan bunalmış olan halkı bir kez daha bölmeye, parçalamaya kalktı!  Ülkeyi yönetmek benzer biçimde bir gaileniz yok. Sayenizde problemler her gün çığ benzer biçimde büyüyor. Bari yeni problemler yaratmaktan vazgeçin. Bu halkın sizden başka bir beklentisi kalmadı!”

[ad_2]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.