DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

KIBRIS Erhürman: Hükümet iskemle oyununa devam ediyor

KIBRIS
                                        Erhürman: Hükümet iskemle oyununa devam ediyor
17.08.2023 22:23
1
A+
A-

[ad_1]

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, yaşam pahalılığının her geçen gün arttığına dikkat çekerek, hükümetin bunun gailesini dahi çekmediğini, iskemle oyununa devam ettiğini söylemiş oldu. Erhürman, “Bunun bir bedeli var ve emin olun ki sandığınızdan oldukca daha ağır olacak” dedi.

Kişisel toplumsal medya hesabı üzeriden izahat icra eden Erhürman, şunları kaydetti:

% 33.32’lik yaşam pahalılığı Göç Yasası diye malum yasadan sonrasında kamuya girenlerin net maaşına % 25 olarak yansıdı. Net maaşlar sizin belirlediğiniz yaşam pahalılığı kadar bile artmadı. Asgari ücret bu yaşam pahalılığı dikkate alınarak belirlendi. Bu yaşam pahalılığı kaç {özel sektör} çalışanının maaşına yansıyabildi?

Yaşam pahalılığı belirlendikten sonraki Temmuz ayı yaşam pahalılığı % 9.90. Ona da inanırsan! Bugün benzine 2 TL daha zam. Bu, her zamanki şeklinde benzin dışındaki pek oldukca şeyin de zamlanması demek.

[ad_2]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.