DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

KIBRIS Erhürman: Meclis tatildeyken yaptığınız hukuksuzlukları fitil fitil burnunuzdan getireceğiz

KIBRIS
                                        Erhürman: Meclis tatildeyken yaptığınız hukuksuzlukları fitil fitil burnunuzdan getireceğiz
25.08.2023 21:47
3
A+
A-

[ad_1]

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman konuşmasında, halkın, tarihin en ciddi ekonomik krizinin içinde bulunduğunu ifade ederek, “Bizim alım gücümüzün düşmesi piyasadaki talebi düşürmedi” dedi.

Ülkedeki yabancı sayısı ve iyelik edinme hızının, pandemiden bu yana korkulu şekilde arttığını dile getiren Erhürman, İskele’de, Esentepe’de, Tatlısu’da bir tane bile yerli alıcı olmadığını söylemiş oldu.

Bunun açıklamasının “Satalım ve kaçalım” bulunduğunu korumak için çaba sarfeden Erhürman, “Tapudaki kayıtlar iceberg’in görünen yüzüdür” dedi. “Bitti bu iş… 5 yıl sonrasında nasıl biteceğini kimse tahmin dahi edemez bu ülkede” diye konuşan Erhürman, bu gidişin yok oluş bulunduğunu belirtti.

Iyelik sınırlaması hakkında somut önerileri bulunduğunu ve hazırlayıp getireceklerini ifade eden Erhürman, kontrolsüz şekilde nüfusun şiştiğini kaydetti. Sürecin pandemi sonrasında hızlandığını dile getiren Erhürman, bu mevzuda önerileri bulunduğunu söylemiş oldu. Tufan Erhürman, ilçeler bazında iyelik ve nüfus sınırlaması olması icap ettiğini savundu.

[ad_2]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.