DOLAR
32,1786
EURO
34,9655
ALTIN
2.508,25
BIST
10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

KIBRIS Erhürman: Parlak zeka Müren de bizi görecek mi?

KIBRIS
                                        Erhürman: Parlak zeka Müren de bizi görecek mi?
25.08.2023 12:32
8
A+
A-

[ad_1]

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, Meclis Genel Kurulu’nda Ercan Havalimanı işletmecisi T&T ile imzalanan ek sözleşmeye yönelik Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı’nın yapmış olduğu açıklamaya cevap verdi. 

CTP Lideri Erhürman, kayıtlara geçmesi adına Bakan Arıklı’nın ifadelerini tekrarlayarak, “Sayın Arıklı bizlere; tahkimin bu memlekette hukuki bir dayanağı olmadığını, tahkimden bir karar çıkarsa muhtemelen ek 6 numaralı bir sözleşme yapacaklarını, hükümleri oraya kaydedeceklerini söylemiş oldu” dedi. 

Erhürman, “İmzaladıkları sözleşmede tahkim olarak belirledikleri 7 kişilik yargıcı heyetinin vereceği kararın mahkeme emri durumunda bulunduğunu kabul ettiler. Sözleşmede öyleki yazıyor. Bizim hukukumuzda olmadığını bilmiş olduğu halde devlet adına imza atıldı” ifadelerini kullandı. 

Erhürman, “Tahkim karar verirseymiş sözleşme imzalayacaklarmış ilgili firmalar…. Hani filmimizde de diyordu ya Parlak zeka Müren de bizi görüyor mu? Görmüyor.  İlgili şirket eğer açık olan şeyleri kabul edecek olsaydı her şey aslına bakarsan açıktı” açıklamasını yapmış oldu.

[ad_2]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.