DOLAR
32,2380
EURO
34,7670
ALTIN
2.412,26
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Çok Bulutlu
17°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C

KIBRIS Eski atletlerden Ayten Berkalp de Lefkoşa Maratonu’nda yer alacak

KIBRIS
                                        Eski atletlerden Ayten Berkalp de Lefkoşa Maratonu’nda yer alacak
30.09.2023 02:44
2
A+
A-

[ad_1]

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, toplumsal yaşam, cemiyet sağlığı ile siyaset ve spor alanında ülkemize fazlaca kıymetli katkılarda bulunmuş olan Dr. Ayten Salih Berkalp ile görüştü. LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Fenerbahçe Hanım Voleybol, Basketbol ve Atletizm takımları kurucularından olan ve 1970’te Kıbrıs’ta ilk ve tek hanım Futbol Kulüp Başkanı olan Ayten Salih Berkalp’i LTB’de ağırlamaktan büyük mutluluk ve kıvanç duyduğunu belirtti. 

Harmancı: “Şampiyonlarımız için Söz Verdik”

Harmancı, “Lefkoşa Maratonu’nda bu yıl bir tek Lefkoşa değil bu memleket için bir söz veriyoruz. Şampiyon Melekler Eğitim Kampüsü’nü ülkemize kazandırmak, şampiyonlarımızın adlarını yaşatmak için düzenlediğimiz Lefkoşa Maratonu’nda Ayten Salih Berkalp’in de yer alacak olması fazlaca kıymetli ve anlamlıdır.” dedi. Harmancı, Dr. Ayten Berkalp’a, Lefkoşa Maratonu 0008 göğüs numarasını takdim etti.  

Berkalp: “Şampiyonlarımız adına yapılacak böylesi anlamlı bir etkinlikte yer almak büyük bir onurdur”

[ad_2]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.