DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
21°C
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
22°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

KIBRIS Gardiyanoğlu, bakanlığına bağlı Gazimağusa'daki kurumları ziyaret etti

KIBRIS
                                        Gardiyanoğlu, bakanlığına bağlı Gazimağusa'daki kurumları ziyaret etti
16.09.2023 22:09
0
A+
A-

[ad_1]

Emek verme ve Toplumsal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu   Emek verme Dairesi, Toplumsal Sigortalar Dairesi ile İhtiyat Sandığı Dairesi ve Toplumsal Hizmetler Dairesi  Mağusa Bölge Amirlikleri’ni ziyaret etti.Daire müdürleri ve personelle bir araya gelmiş olarak dairelerle ilgili  informasyon alan Gardiyanoğlu, personelin sıkıntılarını yerinde dinledi, verimli ve etkin çalışmaya yönelik beklentilerini dile getirdi.

 Hususi Gereksinimli Gençlerden Doğum Günü Sürprizi

Emek verme ve Toplumsal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu  ondan sonra Toplumsal Hizmetler Dairesi’ne bağlı İrfan Ender 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi’ni de ziyaret etti. Merkezi dolaşarak merkezin  faaliyetleri  ve gereksinimleri hakkında yetkililerden informasyon aldı.
Merkeze devam eden hususi gereksinimli  gençler Bakan Gardiyanoğlu’na sürpriz doğum günü kutlaması yaparak pasta kesti. Gençlerle duygu dolu anlamış olur yaşayan Gardiyanoğlu, onlara teşekkür etti.

[ad_2]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.