DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

KIBRIS Gazimağusa’da kanalizasyon emekleri İsmet İnönü Bulvarı’nda devam ediyor

KIBRIS
                                        Gazimağusa’da kanalizasyon emekleri İsmet İnönü Bulvarı’nda devam ediyor
10.09.2023 00:42
5
A+
A-

[ad_1]

Gazimağusa’da mevcut kanalizasyon şebekesinin iyileştirilmesi için Avrupa Komisyonu desteğiyle meydana getirilen kazı ve hat döşeme emekleri, Çeltikçioğlu İnşaat Endüstri ve Tecim LTD. Şti, Arıkan İnşaat Taahhüt Tecim ve Endüstri A.Ş ve MBF Yapı İnşaat Tecim A.Ş’nin oluşturduğu ortaklık tarafınca yürütülüyor. İsmet İnönü Bulvarı’nda DAÜ 1. giriş kapısı ile Merkez Kafeterya arasındaki güzergahta meydana getirilen derin kazılarda oldukça fazla kaya ile karşılaşılması sebebiyle emek harcamalar öngörülenden daha uzun sürede tamamlanıyor. Emekler ilerlemeye devam ederken, Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay’ın meclis üyeleriyle beraber halkı ilk ağızdan bilgilendirmek için cadde üstünde yapmış olduğu esnaf ziyaretleri de tamamlandı.

Merkez Kafeterya ile DAÜ Çemberi arası yarın kapanıyor

İsmet İnönü Bulvarı’nda DAÜ Merkez Kafeterya ile DAÜ Çemberi arasındaki güzergah 9 Eylül ile 18 Eylül tarihleri içinde ana hat boru değişimi için kapalı olacak. Cadde üstünde geniş iş araçlarıyla çalışılacak olmasından dolayı güzergahın bu kısmının gidiş dönüş olarak tamamen trafiğe kapatılması gerekiyor. Karpaz yönünden Gazimağusa’ya gidecek olanlar Merkez Kafeterya’nın (bankamatikler) tarafındaki yoldan DAÜ içindeki yolu kullanarak DAÜ Çemberinden İsmet İnönü Bulvarı’na çıkacak.

Coffemania ile Gülseren Kavşağı arasındaki yol kapanmış oldu

[ad_2]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.