DOLAR
32,2667
EURO
35,0710
ALTIN
2.465,83
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Cumartesi Hafif Yağmurlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C

KIBRIS Harmancı'dan mevsimlik işçiler hakkında izahat

KIBRIS
                                        Harmancı'dan mevsimlik işçiler hakkında izahat
23.08.2023 02:28
4
A+
A-

[ad_1]

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, toplumsal medya hesabı üstünden mevsimlik işçilerle ilgili bir izahat yapmış oldu.

LTB Başkanı Harmancı, mevsimlik işçilerin asgari ücretle vazife yaptığını ve ek emek harcama yapmaları durumunda da ek mesailerinin ödendiğini belirterek, “Yanlış anlaşılmaları gidermek için tüm arkadaşlarımıza olan ödevlerimizi yerine getirdiğimizi de söylemek isterim. Bir tek Haziran ve Temmuz ayı mesaileri hemen hemen ödenmemiştir” dedi.

Harmancı, “Dün toplanan bir grup mevsimlik işçimiz ücretlerinde iyileştirme yapılmazsa iş bırakacaklarını belirtmişler, hepimiz de bugün bir karşılıklı toplantı yaparak yukarıdaki bilgiler ışığında bir kez daha arkadaşlara görüşlerimizi aktarmak için sabah 08.30’da buluştuk. Toplantımızın ilk 5 dakikası içinde disipline ilişkin yaptığımız bazı ikazlar sonrasında bir grup (ortalama 30 şahıs) işçi toplantıdan ayrılmıştır” ifadelerini kullandı.

Harmancı, “Belediyemizin yukarıda belirttiğim sorumlulukları, imkanları ve gerçekleri ışığında emek vermeye devam etmek isteyen arkadaşlarımız ile her zamanki benzer biçimde çalışmaya ve kent için ödevlerimizi yerine getirmeye devam edeceğiz” açıklamasını yapmış oldu.

[ad_2]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.