DOLAR
32,2875
EURO
35,0275
ALTIN
2.477,03
BIST
10.559,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
23°C
İstanbul
23°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C

KIBRIS Kabine değişikliği… "Görevden alınan kişilerin niçin görevden alındığı açıklanmalı"

KIBRIS
                                        Kabine değişikliği… "Görevden alınan kişilerin niçin görevden alındığı açıklanmalı"
16.08.2023 06:44
2
A+
A-

[ad_1]

GÜNDEM KIBRIS ÖZEL HABER 
Kabine değişikliğini değerlendiren Manavoğlu, “Uzun bir süredir Ünal beyin yapmak istediği bir değişiklikti. Kim bilir 5-6 aydır bunu konuşuyoruz. Kimlerin görevden alınacağı netleşmişti fakat yerlerine kimlerin geleceği netleşmemişti. Ünal Bey muradına Cuma günü erdi. Bu değişikliğin esas sebepleri için kulislerde fazlaca çeşitli şeyler konuşuluyor. Görevden alınan kişilerin niçin görevden alındığının açıklanması kamuoyunu aydınlatacaktır. Zira bu mevzuda fazlaca çeşitli iddialar var” dedi. 
Manavoğlu, “Bakanlıklar değişse de kurumsal bellek daima vardır. Sadece bakanların değişmesiyle beraber meydana getirilen atamalar kurumsal hafızayı zedeliyor. Öyleki bir nikâh kıyılmış ki bürokratlar ve partileri içinde yeni gelenin başarısız olmasını istiyorlar ve seni aşağı çekiyorlar. Değişik partiler bakanlıklara vardığında bunlar yaşanıyor. Fakat burada enteresan olan bazı bakanlıklardaki al gülüm ver gülüm durumları sebebiyle bakanların iki dudağı içinde oluyor bazı şeyler. Açık ki başbakan işleyişten memnun değildi. UBP’den çıkan arkadaşların her insana mavi boncuk dağıtmak benzer biçimde bir huyları vardır, yurttaş işinin olacağını düşünür sadece oyalanır. Haliyle de işi görülmeyen yurttaş da şikâyetçi oldu” ifadelerini kullandı.

[ad_2]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.