DOLAR
32,3387
EURO
34,8388
ALTIN
2.384,93
BIST
10.259,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

KIBRIS Mahkeme kararını verdi; Cengiz Deniz 6 yıl hapis yatacak…

KIBRIS
                                        Mahkeme kararını verdi; Cengiz Deniz 6 yıl hapis yatacak…
17.09.2023 06:58
1
A+
A-

[ad_1]

Sanık 6 yıl hapse mahkum edilirken, sonucu mahkeme başkanı Fadıl Aksun deklare etti.

Başkan Aksun, sanığın 148 gram centetik cannabionid türü uyuşturucu madde tasarrufu, mülke saldırı, darp, sirkat, geceleyin ev açma ve kasti hasar suçlarından yargılandığını ve tüm davalardan suçlu bulunup, mahkum edildiğini deklare etti. Başkan Aksun, sanığın Mehmet Dikmen’e ulaştırması için Pembe Kamkam’a 148 gram bonzai verdiğini deklare etti.  Aksun, sanığın babasının evine izinsiz girerek, aracını, cep telefonunu aldığını ve ona engel olmak isteyen babasını iterek, darp, geceleyin ev açma, sirkat ve mülke saldırı suçlarını işlediğini söylemiş oldu. Başkan Aksun, sanığın babasının şikayetçi olmadığını sadece bu durumun işlenen suçların vahametini ortadan kaldırmadığını belirtti.

Başkan Aksun, sanığın Lefkoşa’da Ayşe Kamkam’a ilişkin aracın üstüne benzin dökerek, yaktığını ve 20 bin TL zarar vererek, kasti hasar suçunu işlediğini deklare etti.

Başkan, sanığın maddi ziyanı karşıladığını sadece bunun da suçun vahametini ortadan kaldırmadığını dile getirdi. Sanık hakkında karar verirken tüm olguları değerlendirdiklerini kaydeden Başkan, ana dava olan uyuşturucu davasına mevzu olan türün bonzai bulunduğunu, bu maddenin ölüme yol açtığını ve tehlikeli bulunduğunu belirtti. Aksun, bu yüzden 148 gram bonzainin küçümsenmeyecek bir miktar bulunduğunu belirtti.

[ad_2]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.