DOLAR
32,3846
EURO
34,7462
ALTIN
2.398,36
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
19°C
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

KIBRIS Meteoroloji deklare etti: Hafta sonu yağmurlu geçecek

KIBRIS
                                        Meteoroloji deklare etti: Hafta sonu yağmurlu geçecek
12.10.2023 07:52
8
A+
A-

[ad_1]

Meteoroloji Dairesi’nden verilen bilgiye nazaran, 12 – 18 Ekim tarihleri içinde bölge çoğu zaman alçak tazyik sistemi, üst atmosferdeki serin ve nemli hava hacminin tesiri altında duracak.

Hava yarın ve cuma açık ve azca bulutlu öğle saatleri parçalı bulutlu, cumartesi azca bulutlu öğle saatleri parçalı bulutlu yer yer sağanak yağmurlu, pazar ise parçalı zaman içinde oldukça bulutlu sağanak yada gök gürültülü sağanak yağmurlu olacak. Pazartesi, salı ve çarşamba ise parçalı, zaman içinde azca bulutlu geçecek.

En yüksek hava sıcaklığı periyodun ilk yarısı iç kesimlerde ve sahillerde 29 – 32 ºC, ikinci yarısında ise 25 – 28 ºC dolaylarında seyredecek. Rüzgar çoğu zaman Şimal ve Batı yönlerden orta, bazen güçlü esecek.

[ad_2]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.