[ad_1]
Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay, toplumsal medya hesabı üstünden bir izahat yaparak, sivil bir inisiyatif olarak kamuoyuna açıklamalar icra eden, kimi süre da gündem olan belgeleri ortaya atan Serdinç Maypa’nın tehdit edilmesine dikkat çekti.
HP Genel Başkanı Özersay, “Telefonuna bildiri gönderen, sonrasında telefon açan kişiler kendisine “Demokrat Parti hakkında yazdığın her şeyin hesabını sen vereceksin her şeyi sil” benzeri bir bildiri verdi. Bu gizli saklı bir şey değil bu sebeple kendisi bunu toplumsal medya hesabından kamuoyuna deklare etti, belgesini fotoğrafını da koydu. Bazı gazetelerde bu mevzu manşete taşındı! Doğrusu aslına bakarsak bunu duymayan kalmadı” açıklamasını yapmış oldu.
“Bunu yazan ve yapanlar, tehditle sindirmeye çalışanlar açıkça Demokrat Parti’den bahsediyorlar diye illaki DP ile ilişkili oldukları elbet iddia edilemez” diyen Özersay, açıklamasına şöyleki devam etti:
“Bu kadar gün geçmiş olmasına karşın başta Demokrat Parti Başkanı Sn. Fikri Ataoğlu ya da yetkili bir şahıs çıkıp da bizim parti olarak bu vakayla bir ilgimiz yoktur demedi! Bırakın kamuoyuna izahat yapmayı, sevgili Maypa’yı arayıp da “bunun bizimle ilgisi yok” da demedi. Daha da önemlisi “biz parti olarak bu şekilde şeyleri tasvip etmiyoruz” da demedi.
[ad_2]