DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

KIBRIS Özersay'dan Maypa'ya destek, Kanlı'dan tepki: Düpedüz tetikçi

KIBRIS
                                        Özersay'dan Maypa'ya destek, Kanlı'dan tepki: Düpedüz tetikçi
26.08.2023 12:04
10
A+
A-

[ad_1]

Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay, toplumsal medya hesabı üstünden bir izahat yaparak, sivil bir inisiyatif olarak kamuoyuna açıklamalar icra eden, kimi süre da gündem olan belgeleri ortaya atan Serdinç Maypa’nın tehdit edilmesine dikkat çekti.

HP Genel Başkanı Özersay, “Telefonuna bildiri gönderen, sonrasında telefon açan kişiler kendisine “Demokrat Parti hakkında yazdığın her şeyin hesabını sen vereceksin her şeyi sil” benzeri bir bildiri verdi. Bu gizli saklı bir şey değil bu sebeple kendisi bunu toplumsal medya hesabından kamuoyuna deklare etti, belgesini fotoğrafını da koydu. Bazı gazetelerde bu mevzu manşete taşındı! Doğrusu aslına bakarsak bunu duymayan kalmadı” açıklamasını yapmış oldu.

“Bunu yazan ve yapanlar, tehditle sindirmeye çalışanlar açıkça Demokrat Parti’den bahsediyorlar diye illaki DP ile ilişkili oldukları elbet iddia edilemez” diyen Özersay, açıklamasına şöyleki devam etti:

“Bu kadar gün geçmiş olmasına karşın başta Demokrat Parti Başkanı Sn. Fikri Ataoğlu ya da yetkili bir şahıs çıkıp da bizim parti olarak bu vakayla bir ilgimiz yoktur demedi! Bırakın kamuoyuna izahat yapmayı, sevgili Maypa’yı arayıp da “bunun bizimle ilgisi yok” da demedi. Daha da önemlisi “biz parti olarak bu şekilde şeyleri tasvip etmiyoruz” da demedi.

[ad_2]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.