DOLAR
32,2774
EURO
35,0865
ALTIN
2.475,98
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
23°C
İstanbul
23°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C

KIBRIS Taçoy'dan ilk izahat: UBP kimsenin oyuncağı değildir

KIBRIS
                                        Taçoy'dan ilk izahat: UBP kimsenin oyuncağı değildir
13.08.2023 15:41
0
A+
A-

[ad_1]

UBP-DP-YDP koalisyon hükümetinde dün gerçekleşen kabine değişikliğinde görevden alınan Emek harcama ve Toplumsal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy, yazılı bir izahat yapmış oldu. 

Taçoy, “Ilk olarak şunu belirtmek isterim ki, siyasal yaşamım süresince üstlendiğim her görevde olduğu şeklinde, bu görevimde de halkım ve ülkem için yararlı işler yapmak için çalıştım. Öyleki de oldu. Ülkemizin en mühim kurumlarından olan Toplumsal Sigortalar Dairesi’nin, her insanın oldukça iyi bilmiş olduğu bir halde, batma noktasına gelmiş olan mali yapısını dengeye oturtmak ve ülkemin çalışan insanlarının geleceklerini garantiye alınmasını sağlamak ilk hedeflerim arasındaydı. Bunu başarmış olmanın mutluluğu ile görevimden ayrılmaktayım. Öte taraftan, yaşlılarımızın huzuru, öksüz ve yetim evlatlarımızın güvencesi, hususi gereksinimli bireylerimizin de yaşam ihtiyaçlarının karşılanması yönünde, bugüne dek ne yazık ki hep yetersiz yada asla olmayan yapıların tesisi için benim dönemimde atılan adımların da gururu ile görevimi devretmekteyim” ifadelerini kullandı. 

“SİYASETÇİ İŞGAL ETTİĞİ MAKAMLA DEĞER KAZANMAZ”

Taçoy, “Siyasetin içinde yer edinen tüm öteki makamlar şeklinde bakanlık makamı da bir görevdir. Buna hep bu şekilde baktım, bu bilinçten bir an bile ayrılmadan ülkeme ve insanlarımıza hizmet ettim. Makamların gelip geçici bulunduğunu, esas olanın geride bırakılan eserler bulunduğunu uzun vakit ilkin öğrenecek kadar siyasal tecrübeye haiz birisi olarak, kendimi bu hedefe adadım ve hep bunun için çalıştım” dedi. 

[ad_2]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.