DOLAR
32,1922
EURO
34,9836
ALTIN
2.506,10
BIST
10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

KIBRIS "UBP'DE KURULTAY SESLERİ YÜKSELİYOR"

KIBRIS
                                        "UBP'DE KURULTAY SESLERİ YÜKSELİYOR"
05.09.2023 21:19
2
A+
A-

[ad_1]

-ÖZEL HABER

Ulusal Birlik Partisi İskele Milletvekili Yasemin Öztürk, Ulusal Birlik Partisi’nin Kasım ayında kurultaya gitmesi icap ettiğini vurgulayarak, ‘aksi halde parti içinde oldukça kırılmalar, dökülmeler olacaktır’ uyarısında bulunmuş oldu. 

Gündem Kıbrıs WEB TV’de katılmış olduğu programda konuşan Öztürk, Ünal Üstel’le bir geçiş süreci ön gördükleri için Üstel’i seçtiklerini belirterek, o geçiş sürecinin sonuna geldiklerini altını çizdi. 

Parti tüzüğüne bakılırsa Genel Başkan seçiminin 2 yılda bir yapıldığını anımsatan Öztürk, Kasım’da kurultaya gidilmediği takdirde partinin sorun yaşayacağını kaydetti. 
Öztürk, “Biz parti tüzüğünü uygulamak için yaptık. Bu tüzükte 2 yılda bir kurultay yazar. Biz aslına bakarsanız Üstel’i seçerken parti yıpranmasın politikası güttük. Süreci atlatmaktı amaç. Süreç Kasım ayında biter. Bir an ilkin kurultay olmalı. Artık partiyi daha çok yıpratmamamız lazım. Kurultay eğer olmazsa parti zarar görecek. UBP’nin kurultayları adaylı ve heyecanlı geçiyor, yarışa birden fazla şahıs girecektir. Demokratik yapıyı savunuyorsak ki savunuyoruz bir an ilkin yapılması lazım. Kasım’da yapılmazsa parti içinde oldukça kırılmalar dökülmeler olacaktır” ifadelerini kullandı.

[ad_2]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.