DOLAR
32,2195
EURO
34,7640
ALTIN
2.457,77
BIST
10.329,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Açık
21°C

KIBRIS Üvey kızlarına cinsel istismarda bulunmuş oldu… Yargılanmayı Cezaevi'nde bekleyecek…

KIBRIS
                                        Üvey kızlarına cinsel istismarda bulunmuş oldu… Yargılanmayı Cezaevi'nde bekleyecek…
12.08.2023 14:15
3
A+
A-

[ad_1]

Mahkemede yeminli şahadet veren polis çavuşu Mustafa Mahan, olguları aktardı.

Polis çavuşu Mahan, huzurda bulunan zanlı İ.K’nin, 2021 ve 2023 yılları aralığında Lefkoşa ve Güzelyurt’ta ikinci evliliğinden olan üvey kızları 14 yaşındaki M.K. ve 12 yaşındaki G. K’ye karşı “çocuğun cinsel istismarı, cinsel hücum, cinsel rahatsız etme” suçlarına methaldar bulunduğunu belirtti.

Polis, olayın polisin bilgisine 23 Temmuz 2023 tarihinde geldiğini ve alınan şikâyet üstüne soruşturma başlatıldığını söylemiş oldu. Polis, G.K.’nin sorun ile ilgili olarak ilk şikayetini kız kardeşi olan M. K.’ye yaptığını belirtti.

Polis, G.K.’nin ifadesinin toplumsal hizmetler uzmanı eşliğinde alındığını söylemiş oldu.

[ad_2]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.