DOLAR
32,2511
EURO
34,7147
ALTIN
2.413,53
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
25°C
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C

KIBRIS Zafer Zaifer’e Düzenlenen Törenle Rütbeleri Takıldı…

KIBRIS
                                        Zafer Zaifer’e Düzenlenen Törenle Rütbeleri Takıldı…
12.08.2023 15:16
1
A+
A-

[ad_1]

Törene, Güvenlik Kuvvetleri Komutanı(Güv.K.K.) Tümgeneral Sıkıntılı TOPALOĞLU, Polis Genel Müdürü(PGM) Kasım KUNİ, PGM I. Yardımcısı Ahmet BEŞERLER, İlçe ve PGM-Bölüm Müdürleri katıldı. Polis Genel Müdür II. Yardımcısı Zafer ZAİFER’in özgeçmişinin okunmasının arkasından, Güv.K.K. Tümgeneral Sıkıntılı TOPALOĞLU ve PGM Kasım KUNİ tarafınca, Zafer ZAİFER’e rütbeleri takıldı.

Törende konuşan PGM II. Yardımcısı Zafer ZAİFER; Polis Örgütünde vazife meydana getiren tüm rütbelerdeki polis mensupları ile beraber kılavumuz olan başta Anayasa ve yürürlükteki yasalar ile halkımızın da desteğini alarak görevini hayata geçirmeye devam edeceğini belirtti. Polis Genel Müdür II. Yardımcısı olarak atanmaktan dolayı mutlu ve gururlu bulunduğunu söyleyen Zafer ZAİFER, kendisini bu makama layık gören Güv.K.K. Tümgeneral Sıkıntılı TOPALOĞLU, PGM Kasım KUNİ, PGM I. Yardımcısı Ahmet BEŞERLER ve atayan Devlet büyüklerine teşekkür etti.

Güv.K.K. Tümgeneral Sıkıntılı TOPALOĞLU ise; Devlet büyüklerinin de onayı ile Polis Genel Müdür II. Yardımcısı mevkiine atanan Zafer ZAİFER’in bu şerefli görevi layıkıyla yapacağına inancının tam bulunduğunu, vazife ve makamların geçici olduğu sadece sadakat ile Devletimize ve Milletimize meydana getirilen hizmetlerin kalıcı olduğu kaydetti ve Zafer ZAİFER’i kutlama ederek, rütbesinin Polis Teşkilatına ve Devletimize hayırlı olması temennisinde bulunmuş oldu.

[ad_2]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.