Bu çerçevede dün de Gelir ve Vergi Dairesi ile Devlet Emlak ve Araç-gereç Dairesi Gazimağusa Şubelerinde araştırmalarda bulunan Berova, daire müdürleri ve personelle bir araya gelmiş olarak emek harcamaları ile ilgili  informasyon aldı, personelin taleplerini dinleyerek, beklentilerini dile getirdi.

Şenkul: Don Kişot gibi yel değirmenleri ile savaşmaktan yorulduk

Şenkul: Don Kişot benzer biçimde yel değirmenleri ile savaşmaktan yorulduk

Maliye Bakanlığından meydana getirilen açıklamaya bakılırsa buradaki ziyaretlerinde Berova’ya, Gelir ve Vergi Dairesi Müdürü Sümer Kızıldere, Devlet Emlak ve Araç-gereç Dairesi Müdürü Yusuf Kenan Yeşilleme ile bazı bakanlık bürokratları birlikte rol aldı.

Değişik birimlerinde çalışan personelle istişare etmek amacıyla ara sıra bir araya gelmeye devam edeceklerini belirten Maliye Bakanı, eksikliklerin hızlıca giderilmesi için çalıştıklarını, tüm çalışanlarında vatandaşa karşı mütevazı ve alçak gönüllü kalmalarını arzu ettiğini söylemiş oldu.

Berova; “Personellerimizin fedakâr ve mevcut iş disiplinine haiz bireyler bulunduğunu görmek bizleri ziyadesiyle memnun etmekte. Kamu hizmetlerinde kalitenin yükseltilmesi, kaynakları en verimli şekilde kullanılarak vatandaşın gereksinim duyduğu hizmetlere daha süratli yetişmesi adına eksikliklerin hızlıca giderilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.