“Başbakan Ünal Üstel’i ve Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı Güvenlik Müdürlüğü’müzün istihdam ihtiyacını ve teknik teçhizat gereksinimlerini gidermek, mecburi olarak fazla mesai çalıştırılan polisimizin özlük haklarını daha iyi noktaya getirmek ve öteki sıkıntılarını çözmek için göreve çağrı ediyorum.” diyen Manavoğlu’nun açıklamasının tamamı şu şekilde:

ASLINDA NELER OLUYOR? 
PEKİ BİZ NELER YAPMALIYIZ? 

ÜNAL ÜSTEL’İ VE ERSİN TATAR’I GÖREVE DAVET EDİYORUM…

Yanıbaşımızda gene bir insanlık dramı yaşanıyor, masum insanoğlu katlediliyor ve rehin alınıyor.
Gelecek günlerde neler olacağı, Filistin-İsrail çatışmasının ne kadar süreceği belirsizliğini korurken, dünya ekonomik problemlerle ve enerji fiyatlarından meydana gelen sıkıntılarla boğuşurken Kıbrıs adası kuzeyinde yaşayanlar gene ezilmeye devam edecek.

Hayvancılar Birliği Bursa’da düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na katıldı

Hayvancılar Birliği Bursa’da düzenlenen Ziraat ve Hayvancılık Fuarı’na katıldı

Toprak kavgası görüntüsü verilen fakat tek sebebinin enerji savaşlarının bir uzantısı bulunduğunu söyleyebileceğimiz bu çatışmanın tam da İsrail’in Türkiye Cumhuriyeti ve arap ülkeleriyle ilişkilerini iyileştirdiği, ek olarak Amerikan seçimlerinin yaklaştığı (2024 Kasım) bir döneme denk gelmesi birçok sual işaretini doğurur.

Kıbrıs adası tüm olumsuzluklara karşın gene de güvenli bir yerdir ve bu yüzden pek oldukça ülke insanı buralarını tercih etmektedir. 
Hamas’ın İsrail’e girmesiyle başlamış olan harp haberleri sonrası akşam Lefkoşa’da dereboyu üstünde Filistin bayrağını camdan çıkarak dolaşan iki otomobil gördüm derhal arkalarından polis otomobilini görmek beni rahatlattı. Beş dakika sonrasında Girne kapısında yürüyen Filistin shemag arap başörtülü 3 kız gördüm,belli bir amaçla başörtülerini ortaya çıkardıkları oldukça belirgindi.

Tüm dünyaya ciddi sayıda Filistin’li ve İsrail’li nüfusu dağılmıştır.
Bizim devletimizde de yabancılarla ilgili asayiş mevzusunda problemler yaşanırken bir de Filistin-İsrail savaşı yüzünden asayiş problemleri yaşanmaması için oldukça süratli lüzumlu önlemler alınmalı ve polisimiz otoritesini bölgelerde daha oldukça belli etmelidir.

Bu vesileyle Başbakan Ünal Üstel’i ve Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı Güvenlik Müdürlüğü’müzün istihdam ihtiyacını ve teknik teçhizat gereksinimlerini gidermek, mecburi olarak fazla mesai çalıştırılan polisimizin özlük haklarını daha iyi noktaya getirmek ve öteki sıkıntılarını çözmek için göreve çağrı ediyorum.