Meclisten verilen bilgiye gore, komite, bugün saat 10.00’da UBP Milletvekili Komite Başkanı Emrah Yeşilırmak başkanlığında toplandı.

İdari, Kamu ve Sıhhat İşleri Komitesi, gündeminde bulunan, “Cumhuriyet Meclisi Genel Sekreterliği Örgütü (Müessese, Vazife ve Yönetim İlkeleri) (Değişim) Yasa Önerisi’ni görüşmeyi tamamlayarak oyladı ve oy birliğiyle kabul etti.

Cumhurbaşkanı Tatar: KKTC, tüm vatandaşları ile bir bütündür

Cumhurbaşkanı Tatar: KKTC, tüm vatandaşları ile bir bütündür

Sıkıntılı Töre, Erdem Özdenefe, Resmiye Eroğlu Canaltay, Fikri Toros, Alişan Şan, Salahi Şahiner, Sıla Usar, Hasan Ufak ve Devrim Barçın tarafınca sunulan tavsiye, Meclis Genel Kurulu’na sevk edildi.

İdari, Kamu ve Sıhhat İşleri Komitesi toplantısına davetli olarak, Maliye Bakanlığı, Personel Dairesi, Cumhuriyet Meclisi Genel Sekreterliği Örgütü, KTAMS ve KAMU-SEN’den yetkililer katılarak öneriyle ilgili görüşlerini sundu.

UBP Milletvekili Emrah Yeşilırmak başkanlığındaki toplantıya Komite Başkan Vekili CTP Milletvekili Filiz Besim, Komite üyesi CTP Milletvekili Devrim Barçın ve Komite üyesi UBP Milletvekili Ahmet Savaşan katıldı. Komite toplantısına ek olarak UBP Milletvekili Resmiye Eroğlu Canaltay, UBP Milletvekili Alişan Şan ve CTP Milletvekili Fikri Toros da katıldı.