Türkiye Cumhuriyeti Güvenlik Genel Müdürlüğünde görevli eğitmenler tarafınca verilen eğitimle; muhaceret görevi yürüten personelin, düzmece gezi belgelerini saptamak mevzusunda bilinçlenmesi ve şahısların gezi belgelerinin daha etkin denetim edilmesi amaçlanmıştır.

Üstel: Bu devleti biz kurduk şimdi dünya ile kucaklaştıracağız

Üstel: Bu devleti biz kurduk şimdi dünya ile kucaklaştıracağız

Eğitimin tamamlanmasının peşinden bugün düzenlenen törenle, kursiyerlere sertifikaları ve eğitmenlere plaket ve teşekkür belgeleri takdim edildi. Törene, Polis Genel Müdür I. Yardımcısı Ahmet BEŞERLER, Muhaceret Müdürü Fevzi ÖZTÜMEN, Eğitmenler, Polis Okulu Müdürlüğü çalışanı ve kursiyerler katıldı.

Törende konuşan Polis Genel Müdür I. Yardımcısı Ahmet BEŞERLER; Polis Teşkilatında muhaceret birimlerinde vazife meydana getiren personelin, almış oldukları bu eğitim yardımıyla kendilerini bir adım daha ileriye taşıyacaklarını ve öğrendiklerini görevlerine yansıtacaklarına dair inancının tam bulunduğunu belirtti ve eğitimin düzenlenmesinde alın teri döken TC Güvenlik Genel Müdürlüğü ile KKTC İçişleri Bakanlığı yetkililerine teşekkür ederek, eğitimin Polis Teşkilatına ve Ülkemize hayırlı olması temennisinde bulunmuş oldu.