NASA’nın Washington DC’deki merkezinde düzenlenen görüşmede,  NASA Yöneticisi Bill Nelson, NASA’nın Bilim Misyonu Direktörlüğü Yönetici Yardımcısı Nicola Fox, NASA’nın Bilim Misyon Müdürlüğü Araştırmadan Görevli Yönetici Yardımcısı Dan Evans, Simons Vakfı Başkanı ve NASA’nın UAP bağımsız emek verme ekibinin başkanı David Spergel içeriyor.

Ombudsman Varol, İtalya'da Uluslararası Ombudsman Konferansı’na katılacak

Ombudsman Varol, İtalya’da Internasyonal Ombudsman Konferansı’na katılacak

Bilim adamlarının raporunda öne çıkanlar şu şekilde:

Tanımlanamayan anormal olayların arkasında herhangi bir dünya dışı kaynağın olduğu sonucuna varmak için hiçbir niçin yok. Sadece… bu nesnelerin buraya gelebilmesi için güneş sistemimizden geçmiş olması gerekir.

Her ne kadar bugünkü raporlarla dünya dışı yaşam olduğu sonucuna varılamasa da, Dünya atmosferinde etkinlik gösteren “potansiyel bilinmeyen uzaylı teknolojisi” inkara hazır bir olasılık değil.

Raporda, suni zeka ve makine öğreniminin tanımlanamayan uçan cisimleri tanımlamak için “temel araçlar” olduğu belirtiliyor.

Tanımlanamayan uçan cisimler ve anormal vakaları daha iyi anlama ve tanımlama mevzusundaki en büyük zorluklardan birinin veri eksikliği bulunduğunu söyleyen NASA, bu veri eksikliğini kitle kaynak kullanımı teknikleriyle doldurmaya çalışıyor.