Sınav ertelendi, grev askıya alındı 

Imtihan ertelendi, işbırakımı askıya alındı 

Polis Basın Subaylığı’ndan meydana getirilen açıklamada, Gönyeli Çemberi ile Honda Trafik Işıkları Kavşağı içinde kalan yol güzergahının kapalı olduğu saatlerde ulaşımın sağlanacağı alternatif güzergahlar şu şekilde duyuruldu:

“Organize Endüstri Bölgesine gitmek isteyen sürücüler için ulaşım, Altınbaş Petrol Trafik Işıkları Kavşağı yada Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu Çemberinden kontrollü olarak sağlanacaktır.

Gazimağusa istikametinden gelip Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ne gitmek isteyen sürücüler için ulaşım, Lefkoşa Şimal Çevre Yolu ile Yakın Doğu Bulvarı üstünden sağlanacaktır.

Gazimağusa istikametinden gelip Lefkoşa kent içine doğru seyredecek sürücüler için ulaşım, Hamitköy Çemberinden sola dönerek, Mimar Mehmet Vahip Caddesi ile Şht. İsmail Beyoğlu Caddesi yada Honda Trafik Işıklarından sola dönerek, Şht. Mustafa Ahmet Ruso Caddesi üstünden sağlanacaktır.

Gazimağusa istikametinden gelip Güzelyurt istikametine doğru seyredecek sürücüler için ulaşım, Lefkoşa Şimal Çevre Yolu üstünden Gönyeli Çemberi güzergahı yada Lefkoşa Mehmet Akif Caddesi üstünde bulunan Citröen Trafik Işıkları kavşağı ile Metehan-Alayköy Çevre yolu üstünden sağlanacaktır.

Güzelyurt istikametinden gelip Lefkoşa istikametine doğru seyredecek sürücüler için ulaşım, Alayköy-Metehan Çevre yolu yada Gönyeli Çemberi ile Dr. Burhan Nalbantoğlu Caddesi (Devlet Hastanesi) güzergahı üstünden sağlanacaktır. 

Girne istikametinden gelip Lefkoşa istikametine doğru seyredecek sürücüler için ulaşım, Boğazköy-Dikmen yolunu kullanarak Lefkoşa Organize Endüstri Bölgesi içinden devam edip, Altınbaş Petrol Trafik Işıkları kavşağı üstünden yada Girne-Lefkoşa Anayolunu kullanan sürücüler için ise, Gönyeli Çemberinden Dr. Burhan Nalbantoğlu Caddesi (Devlet Hastanesi) güzergahı üstünden sağlanacaktır.”