Polis Genel Müdürlüğü’nden verilen bilgiye bakılırsa, 3 Kasım 2023 itibarıyla 18 yaşını tamamlamış ve 30 yaşını geçmemiş KKTC vatandaşı, lise yada dengi okul mezunu, askerlik hizmetini yerine getirmiş ve açıklanan öteki koşullara uyan kişiler münhal kadrolar için 30-31 Ekim, 1,2,3 Kasım tarihlerinde mesai saatleri içinde Polis Genel Müdürlüğünün resmi internet adresinden yada İlçe Polis Müdürlüklerinden temin edecekleri “müracaat formunu” doldurup, eklenecek evraklarla beraber İlçe Polis Müdürlüklerine şahsen müracaat yapabilecek.

Polis Hizmetleri Komisyonu tarafınca 7-8-9 Kasım tarihlerinde Dikmen’de yer edinen Polis Hususi Harekat Müdürlüğü’nde müracaatçıların başvuruları aranan koşullara uygunluk bakımından değerlendirilecek; boy ve kilo ölçümleri yapılarak başvuruların kabulü gerçekleştirilecek.

Başvurusu kabul edilen lise ve dengi okul mezunları 11 Kasım Cumartesi günü yeterlilik sınavına  doğal olarak tutulacak; lise mezuniyeti üstünde mezuniyeti bulunanlar ise yeterlilik sınavından muaf olacak.

Arıklı:

Arıklı: “Özbek Pilavı” esprisini birileri ciddiye almış…

Yeterlik sınavında başarıya ulaşmış olanlar ile Yeterlik Sınavından muaf olanlar 18 Kasım Cumartesi günü İngilizce sınavına katılacak.

İngilizce sınavında da başarıya ulaşmış olan müracaatçılar, 23-24-25 Kasım tarihlerinde Dikmen Polis Hususi Harekat Müdürlüğü’nde spor sınavına doğal olarak tutulacak.

Arkasından spor sınavında başarıya ulaşmış olanlar yarışma sınavının 2 Aralık Cumartesi günü yapılacak yazılı ve 7-8-9-10 Aralık tarihlerinde yapılacak sözlü kısmına katılacak.

Müracaat koşulları, müracaat için ihtiyaç duyulan belgeler ve öteki detaylarla ilgili bilgilere http://www.polis.gov.ct.tr adresinden ulaşılabiliyor.