Sporcuların geçeceği güzergahtaki tüm kavşak ve çemberlerin polis tarafınca kesilerek, vasıta trafiğine kapatılacağını bildiren polis, sürücülerin kendileri ile sporcuların can ve mal güvenlikleri açısından yavaş ve dikkatli seyretmelerini ek olarak, trafik işaret ve işaretçilerine uymalarını istedi.

Polis Basın Subaylığı’ndan meydana getirilen açıklamada, yarınki bisiklet yarışının, saat 09.30’da İskele Long Beach’te bulunan Babutsa Büfe önünde başlayıp, Lokum çemberi-Ünimar çemberi, İskele kent içi, Ardahan, Turnalar, Ergazi, Büyükkonuk, Çayırova ve İskele Boğaz güzergahı takip edilerek, gene Babutsa Büfe önünde sona ereceği açıklandı.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar: Kuzey Kıbrıs'ın Resmi Nüfusu 410 Bin

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar: Şimal Kıbrıs’ın Resmi Nüfusu 410 Bin

Açıklamada, pazar günkü bisiklet yarışının da saat 09.30’da İskele Long Beach’te bulunan Babutsa Büfe önünde başlayıp, Lokum Çemberi-Akova, Mallıdağ, Tatlısu, Mersinlik, Kaplıca, Büyükkonuk, Çayırova ve İskele Boğaz güzergahı takip edilerek, gene Babutsa Büfe önünde tamamlanacağı kaydedildi.

Belirtilen yol güzergahları üstünde, bisikletli sporculara polis eskortunun eşlik edeceği anlatılan açıklamada, sporcuların geçeceği güzergahtaki tüm kavşak ve çemberlerin polis tarafınca kesilerek, vasıta trafiğine kapatılacağı bildirildi.

Açıklamada, belirtilen tarihlerde, bahse mevzu yol güzergahlarını kullanacak olan sürücülerin kendileri ile sporcuların can ve mal güvenlikleri açısından yavaş ve dikkatli seyretmeleri ek olarak, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istendi.