Türkiye’de katılmış olduğu bir yarışma programında, Kıbrıs Kültürünü tüm doğallığıyla Türk halkına tanıtmayı başaran, tanıtırken de duruşundan ve doğallığından aslı taviz vermeyen Tanya Kilitkayalı, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu makamında ziyaret etti.  Yalnızca Kıbrıslı Türklerin değil, Türk halkının da yakından etmiş olduğu, yarışmada olduğu süre zarfında adından hep övgüyle bahsettiren Tanya Kilitkayalı, desteklerinden dolayı teşekkür etmiş olduğu Başkan Hasan Sadıkoğlu’na ‘Kıbrıs Mutfağı’ isminde kitabını da taktim etti.

KKTC Gazete Manşetleri/ 22 Kasım 2023

KKTC Gazete Manşetleri/ 22 Kasım 2023

İskele halkı özelinde Kıbrıs Türk halkına da devamlı yanında oldukları için teşekkürlerini sunan Tanya Kilitkayalı’ya Başkan Sadıkoğlu’nu ziyaretinde babası Alkan Kilitkayalı ile Uğur Yılmaz Deniz de birlikte rol aldı. 

SADIKOĞLU: “TANYA, KIBRIS TÜRK HALKINI DAİMA GURURLANDIRDI”

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da Tanya Kilitkaya’yı İskele Belediyesi’nden ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kıbrıs Türk halkını her daim gururlandırdığı, doğallığından asla taviz vermediği için Tanya’yı kutlama eden Başkan Sadıkoğlu, Tanya’nın Kıbrıs Kültürüne olan bağlılığıyla 7’den 70’e her insanın kalbinde taht kurduğunu belirtti.  İskele’de açmış olduğu mekanla da başarısını kanıtlayan, elinin lezzetini İskele ve Kıbrıs Türk halkıyla buluşturan Tanya’nın bundan sonraki süreçte de başarı göstermiş işlere imza atacağına inanç belirten Başkan Sadıkoğlu, Tanya’yı kutlama etti ve yolunun açık olmasını diledi.