Erhürman: Yabancıların mal edinme biçimlerini masaya yatırmalıyız

Erhürman: Yabancıların mal edinme biçimlerini masaya yatırmalıyız

UBP’den meydana getirilen yazılı açıklamaya bakılırsa, Savaşan tarafınca gündemin ilk sırasına konan “örgütlerin güçlendirilmesi” mevzusunun değerlendirildiği görüşmede, seçimlerde örgütlerle koordineli çalışan İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin görüş ve önerileri ele alındı.

Lefkoşa Teşkilat Başkanları, Hanım ve Gençlik Kolları Başkanlarına yapılacak ziyaretlerin planlandığı görüşmede, yarın Concord Otel, Gönyeli’de gerçekleştirilecek UBP’nin 48. müessese yıldönümü resepsiyonuna yapılacak davetlerin koordine edilmesiyle ilgili vazife dağılımı yapılmış oldu.

Görüşmede ek olarak Başbakan, Genel Yazman, Bakan ve Milletvekillerinin iştirakı ile gerçekleştirilecek “Lefkoşa Genişletilmiş İstişare Toplantısı”nın organize edilmesi için bir de komite oluşturulmasına karar verildi.

Hanım ve Gençlik Kolları Lefkoşa İlçesi’nin 6 aylık etkinlik programının hazırlanması sonucu alınan görüşmede ek olarak kurumsal kimliğinin güçlendirilmesine yönelik web sayfası oluşturulması, toplumsal medya uygulamalarının yaygınlaştırılması yanı sıra daha birçok yeniliğin yapılabilmesini koordine etmek suretiyle emek verme grupları oluşturuldu.

 Belediye çalışmalarının da değerlendirildiği görüşmede, Lefkoşa Türk Belediyesi’ndeki UBP Belediye Meclis Üyeleri ile Lefkoşa İlçesi’nin koordineli çalışabilmesi, Lefkoşa İlçesi ile Gönyeli-Alayköy Belediyesi işbirliğinin güçlendirilmesi için atılacak adımlar üstünde duruldu.

Politika Akademisi’nin yaşam bulması için bilimsel niteliği olan kurul oluşturulması sonucu da üretilen görüşmede ek olarak Lefkoşa İlçesi Genel Ziyaret Programı’nın hazırlanması için emek verme başlatıldı.