Savaşan ve Amcaoğlu, birleşme ile beraber belediyelerin kaynaklarını daha verimli kullanmaya başlayarak güç kazandıklarını ve yatırım yapabilecek duruma geldiklerini belirttiler.

Savaşan belediyeler reformunun amacına ulaştığını görmekten memnunuz…
UBP Lefkoşa İlçe Başkanı ve Grup Başkanvekili Dr. Ahmet Savaşan, Gönyeli-Alayköy Belediyesi’ni ziyarette yapmış olduğu konuşmada, Belediye Reformu’nun belediyelerin sürdürülebilir bir yapıya kavuşturulması, verdikleri hizmetlerin etkinliğinin arttırılması ve gereksinim duyulan projeleri hayata geçirebilmelerine olanak yaratabilmek amacıyla gerçekleştirildiğine vurgu yaparak, bu amaca ulaşıldığını görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sıcaklık 32 dereceye çıkacak

Isı 32 dereceye çıkacak

Düzeltim yardımıyla belediyelerin mali yapısı güçlendi…
Geçen yasalar yardımıyla belediyelerin mali yapılarının güçlendirilerek, yönetimsel kapasitelerinin de arttırılacağının altını çizen Savaşan, meydana getirilen değişim ile belediyelere sağlanan kaynakların daha etkin ve halkın yararına kullanılacağına ve ek olarak belediye başkanlarının hesap verme sorumluluklarının da arttırıldığına dikkat çekti.

Amcaoğlu’nun kucaklayıcı icraatlarından memnunuz…
“Belediyeler reformu UBP başbakanlığında kurulan hükümetin mühim bir icraatı olmakla beraber, halkımızın yararı ve belediyelerin sürdürülebilirliği açısından da kıymeti her geçen gün daha da iyi anlaşılacak oldukca büyük bir kazanımdır” şeklinde konuşan Ahmet Savaşan, konuşmasının sonunda, Hüseyin Amcaoğlu’nun kucaklayıcı icraatlarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, UBP’nin Hüseyin Amcaoğlu’na desteğinin tam bulunduğunu söylemiş oldu. Savaşan ek olarak belediye meclis üyeleri ile tüm çalışanları Amcaoğlu başkanlığında yaptıkları başarıya ulaşmış çalışmalardan dolayı kutladı.  

Gönyeli-Alayköy belediyelerinin birleşme süreci başarıyla tamamlandı… Gönyeli-Alayköy Belediye Başkanı Hüseyin Amcaoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek UBP Lefkoşa İlçe Başkanlığı görevine yeni gelen Dr. Ahmet Savaşan ve ekibine başarılar diledi.
Ziyarette göreve ulaştıktan sonra meydana getirilen icraatlara ilişkin bilgiler veren Amcaoğlu, mahalli yönetimler reformunun gerektirdiği Alayköy ve Gönyeli belediyelerinin birleşme sürecini başarıyla tamamladıklarını söylemiş oldu. Başkan Amcaoğlu ek olarak, geçtiğimiz günlerde ihaleye çıkılan kanalizasyon projesini örnek göstererek alt yapı eksikliklerinin giderilmesi mevzusunda ilerleyecekleri yol haritalarını da söyledi.

Gönyeli-Alayköy halkı hak etmiş olduğu hizmeti almaya devam edecek…
İnsan odaklı toplumsal projelerden de bahseden Amcaoğlu, eğitim ve spora verdikleri öneminin altını çizerek, Gönyeli-Alayköy halkının hak etmiş olduğu hizmeti almaya devam edeceğini altını çizdi. Amcaoğlu, Savaşan ve ekibine belediyenin mali durumu ile ilgili de data aktarırken, mali yapısı kuvvetli bir belediyecilik anlayışı ile ilerleyeceklerini de ifade etti.