Harnup fiyatı belirlendi!

Harnup fiyatı belirlendi!

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, belediyenin oy birliği ile almış olduğu karar sonrası Trafik Komisyonu’nda belirlenen yol haritasını yönetim olarak yürürlüğü koyduklarını açıkladı.

Toplumsal medya hesabı üstünden Başkan Şenkul, “Hirondel kavşağındaki düzenleme bu çalışmaların yalnız bir tanesi. Trafiğe pozitif katkısı olacağından şüphemiz yok fakat Girne’nin trafik sorununu bu hamle çözmez yalnız bir miktar rahatlama yaratacaktır. Esas olan Doğu Çevre Yolu ve Toplu Taşıma hamleleridir” dedi.

Şenkul, “Bu aşamada merkezi idarenin de artık elini taşın altına koyup, sahada delicesine bir tüm halinde çalışan Girne Belediyesinin dinamizminden faydalanması icap ettiğini düşünüyorum” açıklamasını yapmış oldu.

“Girne belediyesi çalışanı, idaresi ve meclis üyeleri ile bir bütündür, tek yumruktur” diyen Şenkul, şu şekilde devam etti:

“Politika uğruna bazı açıklamalar yaptırılsa da, Müdür Muavinlerimizden Akın kardeşimin annesinin vefat haberi sonrası tüm meclis üyesi arkadaşlarımın yaklaşımı kim ne izahat yaparsa yapsın bana bir kez daha; bizim Beraber Girne olduğumuzu hissettirdi. Mekanın aden olsun Gülseren abla… (Zeytin Festivali programında yönetim olarak içimiz kan ağlıyor olsa da herhangi bir değişim sonucu almadık.)”