Ziyaretleri çerçevesinde öncelikle UBP Lefke İlçe Binasına giderek partililer ve vatandaşlarla görüşen Bakan Dinçyürek, sıhhat alanında beklentileri dinledi. 

Arıklı: Bizden sonraki nesil bir millet 7 devlet diyecek

Arıklı: Bizlerden sonraki nesil bir millet 7 devlet diyecek

Arkasından Lefke Cengiz Topel Hastanesi’ni ziyaret eden Bakan Dinçyürek, Başhekim Op. Dr. Zafer Hıdıroğlu ve sıhhat personelinden çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. 

Dinçyürek, doktor ekibi ve alt yapı mevzusunda Cengiz Topel Hastanesi’ni güçlendirmek icap ettiğini, binanın fiziki alt yapısının el uzatılması ihtiyaç duyulan bir noktada bulunduğunu kaydetti.

Dinçyürek, Cengiz Topel Hastanesi’nin bölgeye mühim bir hizmet verdiğini, bugün güncel durum ile ilgili araştırmalarda bulunmak için ziyaret gerçekleştirdiğini, bakanlık olarak mevcut eksikliklerin giderilmesi için ihtiyaç duyulan adımların atılacağını açıkladı. 

Dinçyürek, hastanede tedavi gören vatandaşları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Bakan Dinçyürek’e ziyaretlerinde UBP Milletvekili Fırtına Karanfil, UBP Lefke İlçe Başkanı Adil Özgey, Yataklı Tedavi Kurumları Dairesi Müdürü Dr. Cenk Soydan, Bakanlık Müdürü Ergin Tertemiz, Hususi Kalem Müdürü Mehmetali Hüdaverdi birlikte rol aldı.