Meclis Basın Bürosundan meydana getirilen açıklamaya bakılırsa komite, gündeminde bulunan “Sivil Havacılık Dairesi (Kurum, Vazife ve Emek verme Esasları)(Değişim)Yasa Tasarısı”nı ele aldı ve madde madde görüşmeye devam etti. Komite, bahse mevzu Yasa Tasarısı ile ilgili çalışmalarına bir sonraki toplantısında devam edecek.

İdari, Kamu ve Sıhhat İşleri Komitesi toplantısına davetli olarak, Maliye Bakanlığı, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı, Personel Dairesi, Sivil Havacılık Dairesi, KTAMS, KAMU-SEN ve Hava Trafik Kontrolörleri Sendikası’ndan yetkililer katılarak mevzu ile ilgili görüşlerini sundu.

Ünal Üstel: Sanat ve bilim toplumları ileriye taşır

Ünal Üstel: Sanat ve bilim toplumları ileriye taşır

UBP Milletvekili Emrah Yeşilırmak Başkanlığında toplanan İdari, Kamu ve Sıhhat İşleri Komitesi toplantısına, Komite Başkan Vekili CTP Milletvekili Filiz Besim, CTP Milletvekili Devrim Barçın katıldı.

Sivil Havacılık Güvenlik Yasa Tasarısı’nın yürürlüğe girecek olması sebebiyle güncellenen Sivil Havacılık Dairesi Yasa’nda günümüz koşullarına uygun olması amacıyla meydana getirilen değişiklikle dairenin vazife ve yetki alanı genişletiliyor.