Sürücülerin dikkatine... Girne Hirondel Kavşağındaki trafik ışıkları devre dışı...

Sürücülerin dikkatine… Girne Hirondel Kavşağındaki trafik ışıkları dönem dışı…

Mustafa Kemal Atatürk  Caddesi’nde bulunan, UBP Girne İlçe merkez Binası önünden, ellerinde taşıdıkları pankartlar ve siyah mor balonlarla Mustafa Kemal Atatürk Anıtına yürüyen Ulusal Birlik Partililer,  Mustafa Kemal Atatürk  Anıtına çelenk koydu

 UBP Girne Hanım Kolları Başkanı Fatoş Ünal,etkinliği , 25 Kasım  Hanıma Yönelik Şiddetle Savaşım Gününde farkındalık yaratmak amacıyla  gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, şiddetin her türlüsüne hayır dediklerini kaydetti.

Bir tek bayanlara ve  ufaklıklara yönelik değil , her türlü canlıya yönelik şiddetin karşısında olduklarını dile getiren Ünal, şiddetin dünyada hiçbir canlıya yakışmayan bir fiil olduğuna  vurgu yapmış oldu.

Şiddete eğilim gösteren erkekleri dünyaya getirenlerin de , yetiştirenlerin de anneleri şu demek oluyor ki hanımefendiler olduğuna dikkat çeken  Fatoş Ünal, bu mücadelede,  bayanlara büyük vazife ve mesuliyet düştüğünü beyan etti.

Şiddete hayır demek ve bu mevzuda farkındalık oluşturmak için gerçekleştirdikleri  etkinlikte,dünya bir tek sevgi ve anlayışla yoğrulsun mesajı vermek istediklerini  söyleyen Ünal, dünyanın sevgi ve anlayışla iyileşerek  daha güzle bir yer olacağına inanç belirtti.

Konuşmanın peşinden ,etkinliğe katılanlar, hanıma yönelik şiddetle mücadelenin sembol renkleri olan siyah ve mor renklerdeki balonları gökyüzüne bıraktı.