Gazimağusa, Lefkoşa ve Minareliköy’de yangın

Gazimağusa, Lefkoşa ve Minareliköy’de yangın

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı ile LTB Spor Kulübü yöneticilerinin, Ruşen Yücesoylu Karakaya başkanlığındaki Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği görüşmesinde derneğe hatıra kupası da takdim edildi.

Başkan Harmancı: “Bizlere hep gururu yaşatan Şampiyonların adları hep yaşayacak”
LTB Başkanı Harmancı, bu yıl düzenlenen maratonda bir tek Lefkoşa’nın değil, memleketin söz verip tek yürek bulunduğunu ve binlerce kişinin gönlünden çıkan bu sözün 22 Ekim’de tutulduğunu söylemiş oldu. Harmancı, maratonun tüm süreç süresince toplumun bu davaya haiz çıkacağına olan inancımı pekiştirmesi açısından mühim bulunduğunu belirterek “24.000’in üstünde kayıt yaptık, maraton günü de 10.000’in üstünde insan maratona katıldı. Maratondan elde edilmiş gelirle beraber ümit ederim bu destek kampüs yapılıncaya kadar devam edecek. Ülker Lefkoşa Maratonu aracılığı ile Puma, yan sponsorluk yanında kampüsün inşası için 1 milyon TL’lik de nakit katkıda bulunmuş oldu. Hem kampüs hem de hakkaniyet için cemiyet olarak sizlerle beraber hareket etmekten asla geri durmayacağımızı bir kez daha yinelemek açısından da maraton oldukça önemliydi” dedi.

“Bu ödev burada bitmiyor. LTB olarak bu sürece haiz çıkmaya devam edeceğiz.”
Konuşmasının devamında Başkan Harmancı, “Bu ödev burada bitmiyor. Maraton eğitim kampüsünün ilk adımını attı. Tüm sponsorlarımız ile halkımıza oldukça teşekkür ederim. LTB olarak bu sürece haiz çıkmaya devam edeceğiz.  Her daim dernekle beraber olmaya devam edeceğiz.”

Karakaya: “Maraton günü toplumsal dayanışmanın en büyük örneklerinden birisi yaşandı. Kafamızdaki en mühim mevzu kayıplarımız için adalettir.”
Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkanı Ruşen Yücesoylu Karakaya da maraton günü toplumsal dayanışmanın en büyük örneklerinden birisinin yaşandığını kaydederek kampüsü yapmak için gelen insanların kafasındaki en mühim mevzu çocuklarımız ve kayıplarımızın adaleti olduğuna vurgu yapmış oldu. Karakaya: “Hep beraber çalışmaya devam edeceğimizi LTB Başkanı Harmancı ve tüm ekibi bizlere hep hissettirdi. Dernek olarak ortaya koyduğumuz hedefi yapacağız. Bu toplumun ve bu ekibin beraber emek vererek yapmış olduğu oldukça büyük bir katkı oldu. Gönülden teşekkür ederiz. Şampiyonlarımız bizi oradan izlediler, onların gücü bizim yanımızda ve ikimiz de sonuna kadar yapmamız gerekenleri yapacağız.” dedi.