Dün polis müdürünü çağırarak bu sürecin gündemden kaldırılmasını istediğini söyleyen Üstel, bu soruşturmanın hızlıca yapılarak, sonuçlandırılmasını istediğini belirtti.

Soruşturma kapsamında zanlıların mahkemeye götürülmesinin herkesi üzdüğünü dile getirilen Üstel, mahkemeye giderken kelepçeyle götürülmesi konusunu ele alarak, usullerin güncellenmesi için Barolar Birliği’yle bir kurul kurulduğunu söylemiş oldu. Üstel, polis müdürlüğüyle emek harcama yapıldığını ve tutukluların iyi mi taşınacağı mevzusunda tespitler yapılması icap ettiğini kaydetti.

Meclis Bütçe Komitesi SÜTEK'in 2020-2021-2022-2023 Mali Yılı Bütçe Yasa Tasarısını oy çokluğuyla onayladı

Meclis Bütçe Komitesi SÜTEK’in 2020-2021-2022-2023 Mali Yılı Bütçe Yasa Tasarısını oy çokluğuyla onayladı

Kimlere kelepçe takılıp takılmaması ayrımı olmamasından dolayı istenmeyen olayların yaşandığını söyleyen Üstel, polisin uygulamasının güncellenmesi çalışmalarının yapılması icap ettiğini kaydetti.

Güncellenmesi ihtiyaç duyulan yasaların acilen güncellenmesi için Barolar Birliği ile komite kurularak çalışılması mevzusunda gerekenin yapılacağını söyleyen Üstel, ülkenin geleceği adına yasaların güncellenmesi icap ettiğini belirtti.

Ülkenin lokomotif sektörünün gezim ve eğitim bulunduğunun herke tarafınca bilindiğini dile getiren Üstel, üniversitelerin kaliteyi çoğaltmak için de lüzumlu kalitenin artırılması çalışmaların yapılmaya başlandığını söylemiş oldu.