DOLAR
32,2183
EURO
34,6565
ALTIN
2.392,60
BIST
10.216,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
20°C

Polis haberleri… İskele’de mülke saldırı, darp ve hırsızlık… 4 şahıs tutuklandı – iskele haber

Polis haberleri… İskele’de mülke saldırı, darp ve hırsızlık… 4 şahıs tutuklandı – iskele haber
27.12.2023 18:22
0
A+
A-

[ad_1]

İskele’de mülke saldırı edip, ev sakinini darp ederek, evindeki 40 bin Dolar ve ziynet eşyalarını çalan 4 şahıs tutuklandı.

Polis Basın Subaylığı’ndan meydana getirilen açıklamaya nazaran, A.K.(E-23), F.M.(E-26), M.M.(E-21) ve A.K.(E-21) dün saat 20.30 sıralarında, M.H.K.’nin (E-39) kalmış olduğu apartman dairesinin kapısını açarak, mülke saldırı etti.

Söz mevzusu 4 şahıs ondan sonra ev sakini M.H.K.’nin ellerini bağlayıp darp ederek, 40 bin ABD Doları nakit para, valiz, çanta, dizüstü bilgisayar, dört tane hanım kol saati ve çeşitli ziynet eşyalarını çaldı.



“Shakespeare’in Hayaleti” Ocak Ayında Sahnelenecek

Vaka polisin bilgisine gelmesi üstüne, bahse mevzu şahıslar tespit edilerek, tutuklandı.

-Lefkoşa’da müstahdem tarafınca hırsızlık

Lefkoşa’da etkinlik gösteren bir kuyumcu dükkanında çalışan V.Y. (E-34), Ekim ayı içinde, işyeri sahibine ilişik olan 71 tane pırlantayı, Lefkoşa’da etkinlik gösteren başka bir kuyumcu dükkanına 37 bin ABD doları karşılığında sattıktan sonrasında, 10 bin ABD dolarını işyeri sahibine teslim edip, geriye kalan 27 bin ABD dolarını çaldı.

Vaka polisin bilgisine gelmesi üstüne V.Y. tutuklandı.

-Eczaneden bir kutu vitamin çalan şahıs tutuklandı

Gönyeli’de etkinlik gösteren bir eczaneye dün saat 15.30 sıralarında satın alan olarak giden Y.V.’nin (K-19), eczane içinde satışa sunulan 512.47 TL tutarındaki bir kutu vitamini çaldırmış olduğu belirlendi. Y.V. tutuklandı.

-İki tane tüp çalan şahıs tutuklandı

Gönyeli’de, 17 Aralık’ta, bir ikametgahın garajı içinde muhafaza edilen iki tane dolu mutfak tüpünün çalınması ile ilgili olarak yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen A.C.B.(E-22) tespit edilerek, tutuklandı.

-Benzin çalan ve market kapısını açmaya girişim eden 2 şahıs tutuklandı

Gazimağusa’da etkinlik gösteren bir işyerinin önünde park halinde bulunan iki motosikletin yakıt depolarından, M.S. (E-18) ve A.G.K.’nin (E-17), 11 Aralık tarihinde saat 02.30 sıralarında, tespit edilemeyen oranda benzini çaldıkları tespit edildi.

Bahse mevzu şahıslar tutuklandı. Yürütülen ileri soruşturma kapsamında M.S. ve A.G.K’nin ek olarak aynı gün saat 02.00 sıralarında, Gazimağusa’da etkinlik gösteren bir marketin kapısını da, kabahat işlemek kastıyla açmaya girişim ettikleri tespit edildi.

[ad_2]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.