DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Sizlerle bu dünya daha güzel olacak

Sizlerle bu dünya daha güzel olacak
12.08.2023 04:47
7
A+
A-

[ad_1]

 

Başkan Günay Kibrit, dün başına gelen vakası şöyleki söyledi:

“Bu gün (dün)  beni fazlaca mutlu eden bir vakayla karşılaştım. YDÜ de engelsiz Bilişim günleri etkinliğimizden çıkarken engelli park yerine park ettiğim arabamın sileceğinde Tıp 2 talebesi bulunduğunu tahmin ettiğim kızımızın yazısıyla karşılaştım ve kendimce gülümsedim. Doğru yolda olduğumuzun göstergesi olan bu davranış insanlarımızın farkındalığının da yükseldiğinin kanıtıdır aslen. Yüreğine sıhhat Tıp 2 Kız. Senin benzer biçimde insanoğlu yüzünden bu dünya her geçen gün güzelleşmeye devam edecektir. Keşke tanışma imkanımız olabilse. Ayrıca aracımın hem sağ üst hem de sağ arka camında engelli logosu var. Resmi yaklaştırırsanız görünüyor fakat kızımız fark edememiş. Asla mühim değil bu duyarlı davranışını ayakta alkışlıyorum.”

Gençlerin bu davranışından mutlu olan Kibrit, benzer duyarlılıkların artmasını isterken, TIP Fakültesi talebesi bulunduğunu düşündüğü gençlerle de tanışmak istediğini belirtti.

Aracına bırakılan notu toplumsal medyadan paylaşan Kibrit, kendisine “sizin yüzünüzden dünya güzel bir yer değil” diyen gençlere, “Sizlerle bu dünya daha güzel olacak” mesajı verdi.

[ad_2]

Kaynak: halkinsesikibris Haber Sitesi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.