DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
14°C
İstanbul
14°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Cumhurbaşkanı Tatar, Ankara’da “KKTC’nin Ressamları Çalıştayı ve Sergisi” açılışını yapmış oldu

Cumhurbaşkanı Tatar, Ankara’da “KKTC’nin Ressamları Çalıştayı ve Sergisi” açılışını yapmış oldu
A+
A-

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Ankara’da “Dünden Bugüne: KKTC’nin Ressamları, Altındağ Çalıştayı ve Sergisi” açılışını yapmış oldu.

 
 
KKTC Ankara Büyükelçiliği ile Ankara Altındağ Belediyesi işbirliğinde, Hacı Bayram Veli Üniversitesi katkılarıyla düzenlenen sergi, Altındağ Belediyesi Ulucanlar Cezaevi Müzesi’nde yer aldı. 
 
Cumhurbaşkanı Tatar, Ankara’da ilk olarak serginin açılışını yaparak burada yapmış olduğu konuşmada, sergiye katkı koyan sanatçılar, sanatseverler ve tüm yetkililere teşekkür etti. 
 
KKTC Büyükelçiliği’nin, Ankara Altındağ Belediyesi ile beraber düzenlemiş olduğu sergiye katılan, destek veren herkesi kutlama eden Cumgurbaşkanı Tatar, Kıbrıs Türk halkının sanatla alakalı etkinliklere daima ehemmiyet verdiğini kaydetti. 
 
 
Sergiden elde edilecek gelirin şampiyon melekler adına derneğe bağışlanacağını ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, serginin öneminin bu yüzden daha da ehemmiyet kazandığını belirterek 6 Şubat depreminde yaşanmış olan acıların asla unutulmayacağını, şampiyon meleklerin adlarının yaşatılacağını söylemiş oldu. 
 
 
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılını da büyük bir coşkuyla kutlayacaklarını ifade ederek, Büyük Önder Mustafa Kemal Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu cumhuriyetin, ikinci yüzyılda, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde daha kuvvetli bir halde gelişmeye devam edeceğine vurgu yapmış oldu. 
 
KKTC’nin de Türkiye ile beraber güçleneceğini, öteki Türk devletleri ile beraber de gelişmeye devam edeceğini ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, bugün müessese yıldönümü olan Kazakistan’ın da müessese yıldönümünü kutladı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.