DOLAR
32,3679
EURO
34,8020
ALTIN
2.395,43
BIST
10.285,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Geri adım atılmayacak

Geri adım atılmayacak
24.09.2023 04:24
43
A+
A-

[ad_1]

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Olağan Mali Genel Kurulu gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile süregelen genel kurulda Divan Başkanlığı’na Göçmenköy temsilcisi Arslan Bıçaklı, Divan Başkanvekilliği’ne Doğan Türk Birliği Başkanı Bayar Piskobulu ve Divan Sekreterliği’ne de Mağusa Türk Gücü Başkanı Koral Bozkurt seçildi. Divan seçiminin arkasından KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu etkinlik raporunu okudu. Rapor genel kurulun onayına sunularak oybirliği ile kabul edildi. Arkasından ise bağımsız denetçi Demir Adanır mali raporu okudu. Mali rapor da divan tarafınca genel kurulun onayına sunuldu ve oybirliği ile kabul edildi.

Sertoğlu: İstediğimiz eğer olmazsa bu ligi başlatmam
KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, yapmış olduğu konuşmada, devletin ödemesi ihtiyaç duyulan devlet katkılarını zamanında ödemediğini, bu rakamların oldukca büyük rakamlar olmadığını ve hem kulüplerin, hem hakemlerin hem de federasyonunun bu mevzudan dolayı mağdur bulunduğunu açıkladı. Sertoğlu, ülkede ciddi bir ekonomik kriz bulunduğunu ve yaşamın pahalılaştığını ifade ederek, bilimsel olarak çalıştıklarını ve Başbakan ile görüşerek devlet katkısı mevzusunda önerilerini sunduklarını belirtti. Sertoğlu, ek olarak katkının istedikleri seviyeye gelmemesi durumunda KTFF olarak 17 Eylül 2022’de başlatmayı planladıkları ligleri başlatmayacaklarını söylemiş oldu.

[ad_2]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.