DOLAR
34,0242
EURO
38,0228
ALTIN
2.827,57
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Aladağ İnşaat ve Konut Projeleri

05.10.2023 02:47
13
A+
A-
Aladağ İnşaat ve Konut Projeleri

Şimal Kıbrıs inşaat sektöründe çekirdekten yetişerek KKTC’de bugün adından söz ettiren projelere imza atan Mustafa Aladağ, 27 Şubat 2005 senesinde kendi adını taşıyan Aladağ İnşaat’ı kurdu.

Data, birikim ve vizyonunu kurumsal bir çatı altında biriktirerek, ailesi ve deneyimli ekibiyle beraber Aladağ İnşaat’ı bir marka haline getirmeyi başardı.

Girne’de inşa etmiş olduğu apartman ve villa siteleri ile adından sıkça söz edilen Aladağ İnşaat, “Hayallerinizin Ötesini İnşa Ediyoruz” sloganını kendisiyle özdeşleştirdi. Dünya trendlerini yakından takip ederek, kalite ve estetiği harmanlayarak mahalli dokuya uygun sadece global bir vizyon ile büyümeye devam ediyor.

“İşimize olan sayımız markamıza olan itimat ve inancımız ile kuvvetli bir ekiple hızla ilerliyoruz. Fark edilen bir konuma erişmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz” diyen şirket direktörü Mustafa Aladağ, kendileri için güvenin her şeyden mühim bulunduğunu belirtiyor.

Şirket, güvenilir ve dürüst emek verme anlayışıyla, projelerini, vadettiği şekilde ve zamanda bitirerek, satış sonrasında da alan kişi memnuniyetini daima ön planda tutuyor…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.