DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Aderans Construction Direktörü Kazım Doğramacı’dan Babalar Günü Mesajı

Aderans Construction Direktörü Kazım Doğramacı’dan Babalar Günü Mesajı
28.08.2023 16:28
6
A+
A-

Şimal Kıbrıs inşaat sektörünün markalarından Aderans Construction Direktörü Kazım Doğramacı ile Babalar Günü hakkında konuştuk.
Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

Mimarlığı ve müteaahitliği tek bir çatı altında buluşturan, Şimal Kıbrıs inşaat sektörünün markalarından Aderans Construction.

KKTC inşaat sektörünün başarı göstermiş iş insanlarından Kazım Doğramacı ile günün anlam ve önemini konuştuk.

Baba olmanın sorumluluklarını, çocuklarıyla geçirdiği sürede etkin vakit yönetimi becerilerini ve Babalar Günü’ne dair Kıbrıs Emlak Merkezi okurlarına mesajı.

Hepsi ve daha fazlası içeriğimizde.

 

Iyi mi anlatırsınız baba olmayı, babalık duygusunu?

‘Baba olmak oldukca hususi bir tecrübe’

Baba olmak oldukca hususi bir tecrübe, hayatımın en büyük mutluluğu… Baba olmak, çocuklarınıza sevgi ve şevkatle bakmanın yanı sıra, onlarla beraber olmaktan keyif almak, onların büyümesine katkıda bulunmak, onlara rehber ve örnek olmaktır. Hayatlarını keşfetmelerine destek olurken, birçok benzersiz anıları paylaşmak anlamına gelir. Baba olmak ek olarak büyük bir mesuliyet ve özveri gerektirir.

 

Yaptığınız iş yoğun ve stresli. Çocuğunuza/çocuklarınıza kafi zamanı ayırabiliyor musunuz?

‘İş ve aile hayatında sıhhatli denge mühim’

İşim hakikaten yoğun ve stresli, sadece çocuklarıma kafi vakit ayırdığımı düşünüyorum. İşimi bitirip eve gittiğimde çocuklarımla beraber vakit geçirmek için elimden geleni yapıyorum. Hafta sonları, tatiller ve hususi günler benzer biçimde fırsatları da kullanarak onlarla daha çok zaman geçiriyorum.

Önceliklerinizi belirleyerek, etkin vakit yönetimi becerileri kullanarak, aile ve iş yaşamı içinde sıhhatli bir denge kurarak kafi vakit ayırmanız mümkün olabilir.

 

Çocuğunuzun da bu sektörde devam etmesini ister misiniz?

‘Çocuklarımın da inşaat sektöründe devam etmesini isterim’

Evet, başarı göstermiş bir kariyere haiz olacaklarına inandığım için çocuklarımın da bu sektörde devam etmesini isterim. Sadece, bu tamamen onların ilgisi ve kabiliyetleri doğrultusunda olmalıdır. Başka bir kariyer seçimi yapmak istemesi durumunda da destekleyeceğimi bilmelerini isterim.

 

 

Kıbrıs Emlak Merkezi okurlarına Babalar Günü mesajınız nedir?

‘Babalar hayatımızda oldukca hususi bir yerde’

Sevgili Kıbrıs Emlak Merkezi okurları… Babalar, hayatımızda oldukca hususi bir yerdedirler ve bizlere sevgi, destek, rehberlik ve koruma sağlarlar. Babalarımızın bizim için yaptıklarını anımsamak ve onların hayatımızdaki önemini takdir etmek önemlidir. Bu hususi günü, yalnızca tek bir günde değil, daima babalarımızı sevgiyle hatırlayarak geçirelim. Babalar Günü’nüz mübarek olsun!

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: Kazım Doğramacı, aderans constructionEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.