DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
15°C
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

Aderans Construction My House Premier Projesinde 3 Boyutlu Proje Ziyareti

Aderans Construction My House Premier Projesinde 3 Boyutlu Proje Ziyareti
17.09.2023 14:45
3
A+
A-

Girne ve Lefkoşa’da inşa etmiş olduğu konut projeleriyle Şimal Kıbrıs’ın önde gelen inşaat şirketlerinden olan Aderans Construction, yeni projesi My House Premier’i 3 boyutlu gösterime açtı. Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

Kıbrıs Emlak Merkezi kurumsal üyelerinden Aderans Construction, Girne Zeytinlik’te yeni projesi My House Premier’i satışa açtı. 

Hem konum hem de manzarasıyla dikkat çeken proje, doğayla lüksü bir araya getiriyor. Benzeri olmayan dağ ve deniz manzarası sunan My House Premier mimarisi ve kalitesiyle de Girne’de imza niteliği taşıyan projeler içinde yerini aldı. 

Aderans Construction yeni projesini, 3 boyutlu ortamda müşterilerin beğenisine sundu. 

Hem projeyi hem de villaların içini gezen alıcılar, VR gözlükleriyle sanal gerçekliği sonuna kadar deneyimliyor.

Yaşayacakları ortamı tüm detaylarıyla görebilen ve hatta sanal olarak evlerinde gezebilen yatırımcılar bu sunum ile beraber villaların standardını ve her detayın incelikle işlendiği mimarisini görebiliyorlar. 

Siz de My House Premier projesinin 3 boyutlu sunumuna katılmak isterseniz Aderans Construction ile iletişime geçebilirsiniz. 

My House Premier Hakkında:

Girne Zeytinlik’te yer edinen 4+1 villalardan oluşan My House Premier, çevre yoluna fazlaca yakın bir konumda. 

Havuz, geniş teras ve bahçelere haiz olan villaların her detayı hususi olarak tasarlandı.

Etiketler: aderansEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.