DOLAR
32,2873
EURO
35,0438
ALTIN
2.473,64
BIST
10.509,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
23°C
İstanbul
23°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Aderans Construction Satış Direktörü Pervin Abohorlu Doğramacı Kimdir?

Aderans Construction Satış Direktörü Pervin Abohorlu Doğramacı Kimdir?
03.09.2023 15:05
6
A+
A-

Çevreci bir mimar, idealist bir akademisyen ve Şimal Kıbrıs inşaat sektöründe dikkat çeken firmalardan Aderans Construction Satış Direktörü.
Kıbrıs inşaat sektörünün başarı göstermiş iş hanımlarından, Aderans Construction Satış Direktörü Pervin Abohorlu Doğramacı kimdir?
Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

Şimal Kıbrıs inşaat sektöründe lüks apartman ve villa projeleriyle öne çıkan şirket Aderans Construction’ın Satış Direktörü Pervin Abohorlu Doğramacı, 1984 senesinde dünyaya geldi.

Işgören bir annenin ve İnşaat Mühendisi bir babanın evladı olarak hayata gözlerini açan Pervin Doğramacı, çevreci bir mimar, idealist bir akademisyen ve Şimal Kıbrıs inşaat sektörünün öne çıkan firmalarından Aderans Construction Satış Direktörü.

Mimarlık, tasarım ve yapılı çevre mevzusunda daima tutkulu oluşu ile malum Pervin Doğramacı, lisans ve yüksek lisans eğitiminin arkasından University of Nottingham Built Environment and Architecture bölümünden Tabip unvanını almaya hak kazanmıştır.

Arkasından Internasyonal Kıbrıs Üniversitesi’nde “Destek Doçent” unvanına haiz olan Pervin Abohorlu Doğramacı’nın yönetimsel ve bilimsel nitelikli birçok çalışmanın yansıra; yazı, kitap, ulusal ve internasyonal bildirileri de bulunuyor.

Aderans Construction’da devam eden Satış Direktörlüğü görevinin yanı sıra yarı zamanlı olarak, Internasyonal Kıbrıs Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nde geleceğin mimar ve iç mimarlarına da eğitim veriyor Pervin Abohorlu Doğramacı.

Öğretim ve araştırma mevzusunda yılların vermiş olduğu data birikimini, deneyimini, eğitimci rolünün kazandırdığı kontakt becerileri ile, Aderans Construction’da satış departmanını ve stratejilerini geliştirerek, rekabetçi pazarda daha başarı göstermiş bir halde yer almak hedefiyle iş hayatına devam ediyor Pervin Abohorlu Doğramacı.

Disiplinli, tertipli ve dizgesel bir emek verme programı ile sektörde başarı göstermiş iş bayanları içinde yer edinen Pervin Abohorlu Doğramacı evli ve 3 çocuk annesidir.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: pervin doğramacı, aderans constructionEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.