DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Açık
24°C

Akıllı Ev Ne Demek? – Kıbrıs Emlak Merkezi

Akıllı Ev Ne Demek? – Kıbrıs Emlak Merkezi
04.09.2023 01:28
4
A+
A-

Dünyanın birçok ülkesinde popüler hale gelen, günümüz teknolojisi akıllı evle tanıştınız mı?
Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

Teknoloji hızla gelişiyor ve her geçen gün birçok yenilikçi ürünler piyasaya giriş yapıyor. Değişen teknolojinin getirmiş olduğu yeniliklerle yaşam daha konforlu ve daha verimli hale geliyor.

Dünyanın birçok ülkesinde popülaritesini sakınan akıllı ev teknolojisi bizim de yaşamımıza girdi.

Akıllı ev, genel anlamda insanoğlu tarafınca meydana gelen görevleri otomatikleştiren bir takım cihazla donatılmış konuta deniyor.

Akıllı ev teknolojisinde kurulan sistem akıllı cep telefonu ya da tablet şeklinde cihazlara bağlanarak evde yada evden uzaktayken bile sistemi denetim etmenizi sağlıyor.

Akıllı ev uygulamaları siz evde yokken bile evinizi yönetebilmenizi sağlıyor. Bu teknoloji ile hayatınız daha güvenli, konforlu ve tasarruflu hale geliyor. Akıllı evler üstün bir güvenlik sağlıyor. Kurulan otomasyon sistemde kullanılan yüz tanıma teknolojisi ile eviniz çevresinde görülen bir yabancı olduğunda anında akıllı cep telefonunuza bildirim geliyor. Böylece hırsızlık şeklinde risk faktörlerine karşı canınız ve malınız korunma altına alınıyor.

 

Akıllı evin avantajları

Akıllı evin en büyük avantajlarından biri üstün bir güvenlik sağlamasıdır. Evinizde hırsızlığa, yangına ve birçok riske karşı koruma sağlanır. Akıllı evde kurulan sistem en ufak bir tehlikeyi bile size haber vererek uyarır. Akıllı ev sistemi ısıtma ve aydınlatma sistemini istediğiniz vakit açıp kapatma şansı sunarak tutum sağlamanıza destek verir.

Siz evde yokken ısınma ve aydınlatma sisteminin açık kalma riski olmadığından enerji tasarrufu sağlanır. Akıllı ev sistemi evinize ulaşmadan önce ısıtma sistemini çalıştırmanızı, kahvenizin hazırlanmasını sağlamanızı yada müziğinizi açabilmenizi sağlayarak mükemmel bir konfor olanağı sunar. Akıllı ev sistemleri ile hayatınız daha güvenli ve konforlu hale getirerek zamandan da tutum etmenize olanak verir.

 

Akıllı evi kendiniz de oluşturabilirsiniz

Birçok akıllı ev sistemini, teknoloji firmalarına gerek kalmadan da evinizde kendiniz gerçekleştirebilirsiniz.

Birçok akıllı ev eşyaları mağazalarda satılıyor. Yapmanız ihtiyaç duyulan tek şey akıllı ev eşyasını alıp, o eşyanın mobil uygulamasını indirerek teknolojik bir eve haiz olabilirsiniz.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: akıllı ev, teknolojiEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.